Χρόνια πολλά Eva Mendes

Published: 5 Mar 2014, 18:01

H Eva Mendes έγινε σήμερα 40 ετών και θα θέλαμε να της ευχηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Επειδή όμως υπήρξαν μερικά εμπόδια, της ετοιμάσαμε ένα ταπεινό αφιέρωμα, «μικρό» μπροστά στην... θερμότητα που εκπέμπει.

Γεννήθηκε στο Mαϊάμι από Κουβανούς γονείς (καμία σχέση με τον Scarface). Μικρή ούτε καν σκεφτόταν πως θα γίνει ηθοποιός. Οι γονείς της την προόριζαν για... καλόγρια. Τελικά, όπως πάντα συμβαίνει, ένας ατζέντης είδε την φωτογραφία της και όλα πήραν το δρόμο τους.

 

Την προσέξαμε πρώτη φορά το 2001 στο «Τraining Day» τη στιγμή που ο Ντένζελ Γουάσιγκτον επισκεπτόταν τον μικρό γιό του. Ναι, η Eva ήταν αυτή στο κρεβάτι χωρίς να φορά το παραμικρό. Πήρε ρόλο στο «2 Fast 2 Furious» και ξανά με τον Γουάσιγκτον το 2003 στο «Out of Time», ενώ δύο χρόνια έχει το πρώτο της μεγάλο χιτ ως πρωταγωνίστρια στο «Hitch» με τον Γουίλ Σμιθ.

Συνεχίζει ακάθεκτη να παίζει σε ταινίες και να γίνεται ομορφότερη.

Στο δεύτερο τα καταφέρνει σούπερ, στο πρώτο είχε κάποιες «ατυχείς» στιγμές, ήδη ξεχασμένες από εμάς, όπως το «Ghost Rider» με τον Νίκολας Κέιτζ. Είχε όμως ρόλους σε καλές ταινίες όπως το «We Own the Night» του 2007, το «Cleaner» της ίδιας χρονιάς, το «Spirit» που σίγουρα θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί λίγο καλύτερα.

Με τον Κέιτζ έπαιξε ξανά στο φοβερό «The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans», για να ακολουθήσει σειρά σωστών επιλογών: το «The Other Guys» ως σύζυγος του Γουίλ Φέρελ, το υποτιμημένο «Last Night», η εμφάνιση στο πολυσυζητημένο «Holy Motors», το συμπαθές «Girl in Progress» και πλάι στον Ράιν Γκόσλινγκ στο «The Place Beyond the Pines».

Φέτος θα τη δούμε στο «How to Catch a Monster» πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Γκόσλινγκ. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πως είναι ακόμα ζευγάρι, κρατώντας για τον Ράιαν τον τίτλο του «πιο τυχερού άνδρα του πλανήτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos