Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Mε Θέα!

Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2018, 15:37

Δύο κορυφαίοι πολιτιστικοί θεσμοί, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το «Σινεμά με Θέα», μια εναλλακτική πρόταση εξόδου. Οι μηχανές προβολές τοποθετήθηκαν στο roof garden του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής, σε μια πρόταση η οποία απευθύνεται σε όσους θα παραμείνουν εντός των τειχών της πόλης κατά το μεγαλύτερο μέρος της θερινής περιόδου.

Το θερινό σινεμά του Μεγάρου Μουσικής διακρίνεται για την ιδιαιτερότητα  του, ακριβώς επειδή «αποτελεί ένα περιβάλλον δίχως οπτικά εμπόδια, ένα περιβάλλον που χαρίζει στο κοινό μία αίσθηση ελευθερίας για στοχασμό και διαμορφώνει τις συνθήκες, για να αφεθούν οι θεατές στη μαγεία του κινηματογράφου.

Περισσότερα για το φετινό πρόγραμμα προβολών μπορείτε να βρειτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε γενικά στην σελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (τηλ.231037840) και  και στην σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310895938-9)/ Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 4 ευρώ. Κάτοχοι Κάρτας Μέλους CineΚάρταF, φοιτητές, μαθητές, κατόχοι κάρτας ανεργίας: 3 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos