Tα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας
Στο MOVE IT συγκεντρώνουμε σε τίτλους πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις κάθε εβδομάδας και σας τις μεταφέρουμε εδώ, όσες επιλέξαμε να μην γράψουμε αναλυτικά, καθώς δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος.
Για την ενημέρωσή σας λοιπόν:
To ΥοuTube ψάχνεται να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την 98η απονομή των Όσκαρ.
Η επόμενη ταινία του Ζακ Σνάιντερ μετά τα Rebel Moon θα έχει μια πιο Indie προσέγγιση. Πρόκειται για ένα δράμα απαγωγής που θα γυριστεί στην Κολομβία και τις ΗΠΑ, σε σενάριο Κερτ Τζόνσταντ (300), μουσική Χανς Ζίμερ και άγνωστο πρωταγωνιστικό δίδυμο (Στιούαρτ Μάρτιν, Φρα Φλι).
Mετά το "All of us strangers", ο Άντριου Χέι, δουλεύει το "Belly of the beast" για τη ζωή του σπουδαίου συγγραφέα Νόρμαν Μέιλερ και του προσταυεόμενού του, πρώην φυλακισμένου Τζακ Χένρι Άμποτ. Μπεν Στίλερ και Κόλιν Φάρελ στους αντίστοιχους ρόλους.
To "Α big bold beautiful journey" του Κογκονάντα με Κόλιν Φάρελ & Μαργκό Ρόμπι θα είναι ακατάλληλο για ανήλικους.
Ο ράπερ Snoop Dogg είπε ότι το γκέι φιλί στο "Lightyear" της Pixar τον τρόμαξε και δεν πήγε τα εγγόνια του να δουν την ταινία: "Με γ@μησε!"
Γούντι Άλεν για Ντόναλντ Τραμπ: "Δεν συμφωνώ σε τίποτα από όσα κάνει ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ήταν υπέροχος ως ηθοποιός, πολύ συνεργάσιμος. Θα τον σκηνοθετούσα ξανά".
Ο Νόα Μπόμπακ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη τηλεοπτική σειρά στην καριέρα του. Το "Hope" για την Α24.
Ο Άλεξ Γκίμπνεϊ (Εnron, Zero Days, Wise Guy: David Chase and the Sopranos) ετοίμασε ντοκιμαντέρ για τον Ίλον Μασκ που θα διανείμει στις αίθουσες η Bleecker Street.
Η Sony αγόρασε το ισπανόφωνο Bitter Christmas του Πέδρο Αλμοδοβάρ που θα κάνει πρεμιέρα στο επόμενο Φεστιβάλ Καννών.


















ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων