Ο Σον Μπιν δεν θέλει πια να πεθαίνει στις ταινίες

Δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2019, 14:19
Συντάκτης:

Τον έμαθε όλος κόσμος σαν Νεντ Σταρκ στο Game Of Thrones και φυσικά πολλοί τον θυμόντουσαν πιο πριν σαν Μπόρομιρ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο Σον Μπιν έχει παίξει σε δεκάδες άλλους ρόλους σε σαφώς λιγότερο αναγνωρισμένα φιλμ, στα περισσότερα από τα οποία ωστόσο, ο χαρακτήρας του είχε την ίδια κατάληξη όπως στους δύο προαναφερόμενους: νεκρός. Από αποκεφαλισμό, από βέλη, από σφαίρες, από μαχαίρωμα, από πνιγμό, κρεμασμένος, θαμμένος ζωντανός, παγωμένος, διαλέξτε!

Εδώ μπορείτε να δείτε πόσες φορές και με ποιον τρόπο έχει πεθάνει on film.

Ο 60χρονος ηθοποιός αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε ότι πλέον απορρίπτει ρόλους σε κινηματογράφο ή τηλεόραση, αν ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί καταλήγει νεκρός. Δεν το κάνει όμως από αυταρέσκεια: «Έχω απορρίψει ρόλους. Τους λέω "ξέρουν ότι ο χαρακτήρας μου θα πεθάνει επειδή παίζω στην ταινία. Άρα, αυτό δεν είναι ένα μεγάλο spoiler; Δεν είναι προβλέψιμο;".

Πρόσθεσε: «Σε μια πρόσφατη δουλειά μου είπαν "Θα σε σκοτώσουμε στο τέλος", αντέδρασα και τότε πρότειναν εναλλακτική "Τότε, μήπως μπορούμε να σε τραυματίσουμε σοβαρά;" και συμφώνησα λέγοντας: "Δέχομαι, αρκεί να παραμείνω ζωντανός αυτή τη φορά"».

Φέτος τον είδαμε στην σειρά εποχής "Medici" (εδώ η κριτική μας, αλλά δεν θα σας αποκαλύψουμε αν πεθαίνει), ενώ προσεχώς θα υποδυθεί τον Μάκβεθ στο "Ιinstruments of darkness" πλάι στους Τσαρλς Ντανς, Τζέιμς Ντ'Άρσι. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2019, 14:19
Ενημέρωση: 24 Σεπτεμβρίου 2019, 14:19
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos