"Captain America: Civil War": Νά'τος ο νέος Spiderman!

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2016, 21:59

Το νέο τρέιλερ για το "Captain America: Civil War" δεν θα είχε να προσφέρει κάτι περισσότερο σε όσα έχουν ήδη προβληθεί, αν δεν υπήρχε η τελευταία σκηνή. Eκεί που ο Iron Man αιφνιδιάζει τον Captain America και επιστρατεύει την βοήθεια του... Spiderman, ο οποίος τον αφοπλίζει αποσπώντας του ασπίδα, με την οποία προσγειώνεται στην οροφή ενός αυτοκινήτου. 

Ότι ο Spiderman (τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χόλαντ, κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μήνες) θα έκανε την πρώτη του εμφάνιση (με αρκετά ρετρό στολή) στο "Captain America: Civil War" ήταν γνωστό, έμελλε να φανεί σε ποιο από τα δύο στρατόπεδα και το γεγονός ότι στα character posters που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι χθες, η ομάδα του Iron Man αριθμούσε ένα μέλος λιγότερο, δεν ήταν καθόλου τυχαίο. 

Πλέον, είναι ισάριθμοι. Το ποιος θα επικρατήσει και αν τελικά θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι, θα το μάθουμε στις 5 Μαϊου. 

Update 11/4/16: Στα πλαίσια της απονομής για τα χθεσινά βραβεία του ΜΤV, προβλήθηκε ένα σχεδόν μονόλεπτο clip από την ταινία, το οποίο θα πρέπει να ικανοποίησε τους φανατικούς σαν ορεκτικό, καθώς διαθέει έντονη δράση και ορισμένα τρυφερά... ακροβατικά.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos