O Superman ζει και βρίσκεται στις... Φιλιππίνες!

Ο Χέρμπερτ Τσάβεζ είναι πλέον και έμπρακτα ο μεγαλύτερος (και σίγουρα πιο αρρωστημένος) φαν του κινηματογραφικού Σούπερμαν.

Ο 30χρονος Φιλιππινέζος δεν δίστασε να υποβληθεί σε 19 πλαστικές επεμβάσεις, για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τον Superman (την βερσιόν του Κρίστοφερ Ριβ) και τα κατάφερε μετά από 16 χρόνια, αν εξαιρεθεί το ύψος, καθώς είναι περίπου ο μισός.

Σε αυτό το διάστημα έχει κάνει πλαστική στη μύτη του, στα χείλη του, στο σαγόνι του, λεύκανση δέρματος, ακόμα και εμφυτεύματα στην κοιλιά του για να φαίνεται ότι έχει κοιλιακούς από ατσάλι!

Για όλες αυτές τις επεμβάσεις έχει ξοδέψει περίπου 300.000 πέσος (5200 ευρώ), τη στιγμή που το ημερομίσθιο ενός εργάτη στις Φιλιππίνες είναι 8 ευρώ.
Αλλά αυτός δεν είναι ένας απλός εργάτης, πλέον, είναι ο Zuperman.

Ντύνεται κάθε μέρα ως Σούπερμαν και κυκλοφορεί στο δρόμο, ενώ προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά τα σωστά ήθη, όπως λέει, ενώ για τις επεμβάσεις (που σκοπεύει να συνεχίσει) σχολίασε: "Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Οι άνθρωποι με συναντούν στο δρόμο και θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Χαίρονται να βλέπουν τον Σούπερμαν στις Φιλιππίνες".

Και επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, ο Τσάβεζ έχει αναγνωριστεί από τα Ρεκόρ Γκίνες ως ο κάτοχος της μεγαλύτερης συλλογής Σούπερμαν, που περιλαμβάνει 1.235 αντικείμενα όπως κούκλες, στολές, αφίσες κ.α. Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει ότι τα αντικείμενα ξεπερνούν τις 5.000, ενώ σκοπεύει να τα φτάσει 10.000.
Το τσουλούφι του έχει ξεφύγει, θέλει λίγο φτιάξιμο.
Α.Κ.



















ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων