Ζεύγος full time σε ζωή και οθόνη

Δημοσίευση: 22 Μαρτίου 2019, 16:23
Συντάκτης:

Μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους σε ένα από τα καλύτερα θρίλερ της περασμένης χρονιάς, το «A Quiet Place», το ζεύγος Emily Blunt και John Krasinski αποφασίζει να ξανασυνεργαστεί βλέποντας ότι πέρα από παντρεμένοι, έχουν και πολύ καλή κινηματογραφική χημεία. Η νέα τους συνεργασία δεν θα περιλαμβάνει τέρατα, ενώ δεν θα είναι και οι δύο μπροστά από την κάμερα, με την Blunt να πρωταγωνιστεί και τον Krasinski να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού, όπως και ο David O. Russell.

<a href="/nea/trito-quiet-place-me-skinotheti-ekplixi/65786">Τρίτο "A quiet place" με σκηνοθέτη έκπληξη</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤρίτο "A quiet place" με σκηνοθέτη έκπληξη

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα ονομάζεται «Not Fade Away» και βασίζεται στην προσωπική ιστορία της Rebecca Alexander, όπως την κατέγραψε στο βιβλίο της. Η Alexander πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που σταδιακά της στερούσε την όραση και την ακοή, το λεγόμενο σύνδρομο Usher. Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει η Lindsey Ferrentino, ενώ την σκηνοθεσία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα αναλάβει ούτε ο Russell ούτε ο Krasinski, που θα έχουν ρόλο μόνο παραγωγού. Το ζεύγος βέβαια θα ξανασυνεργαστεί στο σίκουελ του «A Quiet Place» που θα κυκλοφορήσει το 2020 με τον Krasinski σε ρόλο σκηνοθέτη και την Blunt πρωταγωνίστρια, την οποία περιμένουμε να δούμε και στο σίκουελ του «Edge of Tomorrow» με τον Tom Cruise, αλλά και στο «Jungle Cruise» με τον Dwayne Johnson.  Από την άλλη, ο Krasinski ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης ετοιμάζει το «A Quiet Place 2», ενώ θα τον δούμε στην σειρά της Amazon «Jack Ryan». Για το «Not Fade Away» δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία εξόδου στα σινεμά, οπότε περιμένουμε τα νεότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos