"V/H/S": Found footage horror με βιντεοκασέτα...

Δημοσίευση: 2 Σεπτεμβρίου 2012, 20:06

Νέο ταινιάκι της hot κατηγορίας των found footage horror movies, μόνο που αυτή την φορά μπλέκει και την old school βιντεοκασέτα στον άξονα της πλοκής.

Κάτι τύποι προσπαθούν να κλέψουν μια βιντεοκασέτα από ένα απομονωμένο σπίτι και ανακαλύπτουν μια σειρά από φρικιαστικές εικόνες στη συλλογή του ιδιοκτήτη και όχι μόνο, καθώς συναντούν τον ίδιο τον εφιάλτη σοτ κατόπι τους.

Φανταστείτε λοιπόν σαν μια μίξη από το The Ring (ας πούμε) και τα REC και Paranormal Activity. Συνδυάστε τα με το buzz που ακολουθεί το φιλμ από το φετινό Sundance, αλλά που έχει αρχίσει να ξεθωριάζει δεδομένου ότι μόλις τον επόμενο μήνα θα πάρει διανομή, μαζί και ένα όντως "φοβιστικό" τρέιλερ που προφανώς περιέχει πολλές από τις σκηνές κλειδί της ταινίας και έχετε ένα πολλά υποσχομένο indie horror flick που όλοι οι φανατικοί περιμένουμε πως και πως.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός πως την σκηνοθεσία και το σενάριο έχουν αναλάβει 10 (!) συνολικά άτομα, εκ των οποίων οι 4 απαρτίζουν την κολεκτίβα Radio Silence και κάποιοι από αυτούς διατηρούν βασικούς ρόλους στο "V/H/S". Στόχος του είναι το φιλμ να περιέχει πολλές διαφορετικές υποκειμενικές λήψεις που θα εντείνουν το αίσθημα του τρόμου.

Ενδιαφέροντα ακούγονται όλα αυτά, Ε Δ Ω μπορείτε να δείτε και το δεύτερο τρέιλερ.

Α.Κ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos