Τραγουδίστρια κατηγορεί για «βιαιοπραγία» τον Ράσελ Κρόου

Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2016, 09:45

Ο λόγος για την 25χρονη ράπερ και αοιδό, Azealia Banks. Περισσότερο γνωστή για την εκρηκτική της συμπεριφορά παρά για το όποιο ταλέντο της, ισχυρίστηκε πως ο Ράσελ Κρόου της επιτέθηκε και την έβρισε προτού την πετάξει έξω από ένα πριβέ πάρτι στη σουίτα του σε ξενοδοχείο του στο Μπέβερλι Χιλς.  
Το TMZ γράφει πως ετοιμάζει μήνυση για "βιαιοπραγία" ενώ τα όσα επιθετικά έγραψε αμέσως μετά στο facebook (ισχυρίστηκε πως ο ηθοποιός την αποκάλεσε "νέγρα"), διαγράφησαν μετά από λίγο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Banks δεν ήταν καλεσμένη, αλλά συνόδευε τον ράπερ, ηθοποιό, σκηνοθέτη και φίλο του Κρόου, RZA. Το ΤΜΖ αναφέρει πως ο Ράσελ Κρόου πέταξε έξω την τραγουδίστρια, αλλά περιγράφει όσα προηγήθηκαν ο επικαλούμενο μαρτυρίες καλεσμένων.
Η Banks χλεύασε τις μουσικές επιλογές, ειρωνευόταν και φέρεται να είπε: «Bαρετοί λευκοί άνθρωποι...» Μια γυναίκα από τους καλεσμένους του τραπεζιού φαίνεται πως τελικά αντέδρασε και εκνευρισμένος της είπε πως έπρεπε να κλείσει το στόμα της.
Η τραγουδίστρια δεν δέχτηκε την παρατήρηση και οργισμένη άρχισε να βρίζει τον Ράσελ Κρόου. «Θα σας άρεσε να σπάσω το ποτήρι μου και να κόψω τα λαρύγγια σας να χυθεί παντού το αίμα σας;» φώναζε ενώ συνέχιζε να βρίζει. Οι μάρτυρες αναφέρουν πως ο ηθοποιός την κοιτούσε και παρέμενε ψύχραιμος, αλλά όταν η τραγουδίστρια έστρεψε το ποτήρι προς τους καλεσμένους, ο Κρόου την άρπαξε και με τα δυο του χέρια και την έβγαλε έξω από το δωμάτιο. Στη συνέχεια κάλεσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου και ζήτησε να την απομακρύνουν και να μην της επιτρέψουν να ξαναπλησιάσει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos