Τομ Χανκς: Και προτάσεις γάμου κάνει!

Δημοσίευση: 8 Νοε. 2017, 23:50
Συντάκτης:

Τα έχουμε γράψει και δείξει πολλές φορές για τον Τομ Χανκς. Είναι με διαφορά ένας από τους πιο ανθρώπινους και cool σταρ του Χόλιγουντ στον πλανήτη.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ 61χρονος ηθοποιός έγραψε και εξέδωσε πρόσφατα το πρώτο του βιβλίο, μια συλλογή 17 διηγημάτων με τίτλο «Uncommon Type: Some Stories» και στο πλαίσιο προώθησής του οργάνωσε μια περιοδεία. Η στάση που έκανε στο φεστιβάλ βιβλίου στο Όστιν του Τέξας είχε ένα απρόοπτο, το οποίο φυσικά χειρίστηκε με το μοναδικό του στυλ, άψογα!

Ένας θαυμαστής, ο Ράιαν ΜακΦάρλινγκ ζήτησε την βοήθειά του για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του Νίκι Γιανγκ. Φυσικά ο Χανκς δεν αρνήθηκε και όπως θα δείτε στο video clip, κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που του έκαναν για το βιβλίο του, ανακοίνωσε πως «κουράστηκε λίγο» και θα ήθελε να κάνει ο ίδιος μια ερώτηση. Αφού έβγαλε ένα χαρτάκι από την τσέπη του, εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως ο Ράιαν είχε κάτι να ρωτήσει τη Νίκι. «Nίκι θα με παντρευτείς;» ρώτησε ο Χανκς και φυσικά έγινε χαμός. Και φυσικά η κοπέλα είπε ναι και η φάση είχε δαχτυλίδι. Άξιος! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos