ΣΕΙΡΕΣ

Θα παίξει ο Κίφερ στο spin-off του "24";

Δημοσίευση: 4 Aug 2018, 11:43
Συντάκτης:

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να μας απασχολεί και η απάντησή της η μόνη που πρέπει να μας ενδιαφέρει. 

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες για το ενδεχόμενο μιας spin-off σειράς βασισμένης στο πολυβραβευμένο και πολυαγαπημένο «24» με τον Κίφερ Σάδερλαντ. Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος σύμβουλου και προέδρου της Fox TV, Γκαρι Νιούμαν, η άτυπη... συνέχεια του 24 θα αποτελεί πρίκουελ στην κεντρική σειρά και θα εξετάζει τα πρώτα χρόνια του Jack Bauer – πιθανότατα τον καιρό που υπηρετούσε σε ειδική αντιτρομοκρατική μονάδα. Σχετικά με την πρίκουελ σειρά, ο Newman σχολίασε πως η ασφάλεια αποτελεί μείζον θέμα, οπότε εκτιμά ότι μια σειρά που θα εστιάσει στα πρώτα χρόνια του Bauer και στο πώς διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας του θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επίκαιρη. 

Στην πρίκουελ σειρά θα μάθουμε πως διαμορφώθηκε ο Jack Bauer. Μάλλον άκυρο και ψιλο-ανούσιο μας φαίνεται (μια χαρά μας τα εξήγησαν στον πρώτο κύκλο για τα whereabouts του Jack, δεν χρειάζεται ολόκληρη σεζόν...), από τη τιγμή που ο Κίφερ Σάδερλαντ (αν και θα είναι παραγωγός), πολύ δύσκολα θα έχει τον πρωταγωνσιτικό ρόλο για προφανείς λόγους. Τόσο ανούσιο, όσο και το προπέρσινο "24: Legacy" που πέρασε και δεν ακούμπησε. 

Όλοι εμείς οι φανατικοί του 24 (και είμαστε πολλοί) θέλουμε απλά άλλη μια σεζόν με τον Jack (ένας είναι ο Jack), τον κανονικό, τον αληθινό. Real time. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos