Τέλος οι "Expendables" για τον Σιλβέστερ Σταλόνε;

Δημοσίευση: 3 Απριλίου 2017, 13:38
Συντάκτης:

Αυτός ήταν που το εμπνεύστηκε,  ίδιος θα είναι λογικά αυτός που θα το τερματίσει, τουλάχιστον στην παρούσα μορφή του, διότι δύσκολα θα παραμείνει ως έχει σαν σύλληψη.

Αναφερόμαστε στον Σιλβέστερ Σταλόνε και την συμμετοχή του σε πιθανό 4ο Expendables. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο 70χρονος σταρ έχει πλέον αμφιβολίες για την κατεύθυνση που θα πάρει το εγχείρημα των Αναλώσιμων που συγκεντρώνουν διάσημους action heroes των 80s και 90s. Ο εμπνευστής, πρωταγωνιστής και κινητήριος μοχλός του εγχειρήματος, έχει αποφασίσει να μη συμμετάσχει στην επερχόμενη τέταρτη ταινία της σειράς, μετά από έντονες διαφωνίες με τον παραγωγό Άβι Λέρνερ.

Ο τελευταίος βέβαια ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο είναι υπερβολικό και οι διαφωνίες που όντως έχουν, μπορεί να εξελιχθούν δημιουργικές: «Έχουμε διαφορές με τον Sly, αλλά τις έχουμε για πάνω από ενάμιση χρόνο. Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία στην παραγωγή στα οποία δεν συμφωνούμε. Δεν νομίζω ότι τέλειωσε, αλλά γράψτε ό,τι θέλετε. Κατά την άποψή μου, δεν έχει πεθάνει», δήλωσε.

Αν σε πιθανή αποχώρηση του Σταλόνε ακολουθήσουν και άλλοι, ή για να το θέσουμε διαφορετικά μένει να φανεί πόσοι θα εμπνευστούν και θα πειστούν να συμμετάσχουν δίχως τον δημιουργό του franchise...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos