Tαινία για την ζωή του Mr. Playboy

Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2012, 12:03

Ταινία για τη ζωή του άρχοντα των «κουνελιών», Hugh Hefner ετοιμάζει ο παραγωγός Jerry Weintraub με την Warner Bros.Ο τελευταίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πολυβραβευμένο σεναριογράφο Peter Morgan, προκειμένου να αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου για την πολύκροτη ζωή του ιδρυτή του Playboy. O Weintraub έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε μεγάλες παραγωγές όπως «Η συμμορία των έντεκα», ενώ έχει συνεργαστεί με ιερά τέρατα της μουσικής όπως Elvis Presley, Led Zeppelin, The Carpenters, Frank Sinatra και Neil Diamond.

Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Morgan, o Hefner έγραψε στο twitter του «Είχα μια ωραία συνάντηση σήμερα με τον σεναριογράφο Peter Morgan και συζητήσαμε για μια ταινία για τη ζωή μου» (Ναι, είναι ογδονταφεύγα και όμως τουιτάρει!!!).

Για τον ρόλο του Hefner έχουν ακουστεί προς το παρόν τα ονόματα των Robert Downey Jr. Και Hugh Jackman (!).

Μένει να δούμε (οι άνδρες με ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον) ποιά γνωστά «κουνελάκια» θα συμμετάσχουν στην ταινία, αφού ήδη έχουμε δεί τα πεπραγμένα του πατέρα της σεξουαλικής επανάστασης στο ντοκυμανταίρ «Once upon a time» το 1992, καθώς και σε άλλες κατά καιρούς παραγωγές. 

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos