Tα πρώτα βραβεία για το Favourite του Λάνθιμου

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2018, 13:59
Συντάκτης:

To "Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου ξεκίνησε την συλλογή των βραβείων, εγκαινιάζοντας πιθανώς μια συμμετοχή στην οσκαρική κούρσα, στην οποία μετέχει με υψηλότατο hype και αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στις υποψηφιότητες. 

<a href="/nea/o-giorgos-lanthimos-etoimos-na-sosei-ton-prasino-planiti/69449">Ο Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος να σώσει τον Πράσινο Πλανήτη</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γιώργος Λάνθιμος έτοιμος να σώσει τον Πράσινο Πλανήτη

Η αρχη έγινε λοιπόν με τα British Independent Film Awards, τα οποία απένειμαν χθες τα τεχνικά τους βραβεία, μερικές εβδομάδες (όπως συνηθίζεται) πριν τα μεγάλα βραβεία που θα δοθούν στις 2 Δεκεμβρίου. 

Το Favourite του Γιώργου Λάνθιμου (το οποίο να θυμίσουμε οτι προηγείται στις γενικές υποψηφιότητες με 13!) λοιπόν, απέσπασε 5 βραβεία στα BIFA: για την φωτογραφία του Ρόμπι Ράιαν, τα κοστούμια της Σάντι Πάουελ, Make Up & Κομμώσεις της Νάντια Στέισι, τον σχεδιασμό παραγωγής της Φιόνα Κρόμπι και το κάστινγκ του Ντίξι Τσάσεϊ.

Του... ξέφυγε το μοντάζ που δόθηκε στο "American Animals", τα εφέ που πήγαν στο "Εarly Man" και ο ήχος για τον οποίο βραβεύτηκε το "You were never really here" της Λιν Ράμσεϊ.

Eδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το φιλμ και να δείτε το τρέιλερ.

Πρώτη δημοσίευση: 15 Νοε. 2018, 13:59
Ενημέρωση: 15 Νοε. 2018, 23:13
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos