Τα πλατό του Game of Thrones γίνονται θεματικά πάρκα

Δημοσίευση: 1 Οκτ. 2018, 16:57
Συντάκτης:

Όσοι φανατικοί (και οικονομικά άνετοι) οπαδοί του Game Of Thrones, μη το σκέφτεσετ.

<a href="/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Το σετ της πιο δημοφιλούς σειράς του πλανήτη αυτή τη στιγμή, αποφασίστηκε να μετατραπούν σε τουριστικά αξιοθέατα και θεματικά πάρκα έπειτα και από σχετική συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στο HBO και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο έχει ήδη έρθει σε σχετικές συμφωνίες ώστε να διαχειριστεί τοποθεσίες όπως το Castle Ward (το οποίο εμφανίζεται ως Winterfell στην σειρά), το Castle Black στο Magheramorne και τα σετ στα Linen Mill Studios του Μπέλφαστ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά τα σετ της αγαπημένης τους σειράς, αλλά και να μάθουν περισσότερο για την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας και το πώς επηρέασε την παραγωγή.

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί το πότε θα είναι έτοιμα αυτά τα μέρη ώστε να υποδεχτούν κόσμο, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί μετά την προβολή της 8ης σεζόν του Game of Thrones που θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos