Τα DO's και τα DONT's tou Screamin Horror

Δημοσίευση: 14 Μαρτίου 2011, 21:48

4th SCREAMIN' ATHENS HORROR FILM FESTIVAL

TO DO'S

1.Ελάτε από νωρίς. Την Παρασκευή οι προβολές ξεκινούν στις 5 το απόγευμα και το Σάββατο στις 4. Με 10 ευρώ ημερήσιο εισιτήριο για όλες τις προβολές θα φύγετε ανανεωμένοι…

2. Τρέξτε στον εξώστη του Gagarin. Eκεί θα στηθεί ένα σκηνικό νοσηρού παραμυθιού από τον Προκόπη Βλασερό, ανερχόμενο fx artist και την ομάδα του, Disturbed Twins.

3. Aφήστε όλες τις φοβίες σας πίσω. Τίποτα δεν είναι τόσο τρομακτικό όταν έχεις παρέα. Επιλέξτε τον διπλανό σας και αφεθείτε στο συναίσθημα της στιγμής…

4.Μελετήστε καλά το πρόγραμμα και επιλέξτε τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν. Δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους. Και αυτό είναι και υπόσχεση αλλά και απειλή!

5.Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ The Splat Pack το μεσημέρι του Σαββάτου, για τη νέα σκηνή splatter τρόμου των τελευταίων χρόνων, από τις αρχές του 21ου αιώνα, με τη συμμετοχή των Eli Roth, Alexander Aja, Darren Lynn Bousman, Adam Green κα.

6. Aν κάποιος σας πλησιάσει και προσπαθήσει να σας δαγκώσει, αφήστε τον. Μπορεί μια ζωή σαν βρικόλακας να είναι καλύτερη από αυτήν εδώ… Πειραματιστείτε!

7.Φορέστε μάσκες, βαφτείτε, κρατείστε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ… Προσπαθήστε να γίνεται τρομακτικοί! Δεν είναι δύσκολο!!!

8. Πριν έρθετε κάντε γαργάρες με αλατόνερο και ρουφήξτε ένα ωμό αυγό! Εξασκήστε τις φωνητικές σας χορδές και προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε τη δυνατότερη στριγκλιά του φεστιβάλ. Θα βραβευτείτε αναλόγως…

9. Μπορείτε να ζητήσετε τις μουσικές σας προτιμήσεις στους dj's της ομάδας Death Rock Greece. Mην τους φοβηθείτε… Δαγκώνουν μόνο συγκεκριμένες ώρες!

10. Προμηθευτείτε έγκαιρα εισιτήριο για τη μοναδική συναυλία των Γερμανών Bohren und der club of Gore που θα πραγματοποιηθεί σε συσκότιση και για περιορισμένο αριθμό θεατών. Είναι ότι ομορφότερα σκοτεινό έχουν ακούσει τα αυτάκια μας εδώ και χρόνια…

NOT TO DO'S

1.Mην πάρετε τίποτα στα σοβαρά. Όπου δεν υπάρχει φαντασία, δεν υπάρχει και τρόμος…

2.Μη χάσετε με τίποτα το σπάνιο και δυσεύρετο ταινιάκι All flowers in time με την υπέροχη Chloe Sevigny. Όταν το Hollywood αποφασίζει να απενοχοποιηθεί εμείς θα είμαστε πάντα εκεί ουρλιάζοντας!

3.Μην περιμένετε να δείτε σκηνές κλασικού κινηματογραφικού τρόμου στο Σερβικό The life and death of a porno gang αλλά προετοιμαστείτε να δείτε μία από τις σκληρότερες και ρεαλιστικότερες σκηνοθετικές ματιές πάνω στην πραγματικότητα των σύγχρονων Βαλκανίων. Μην το χάσετε!

4.Μην επιλέξετε να δείτε τις ταινίες που προβάλλονται αργά κάθε ημέρα. Από την αρχή του προγράμματος όλες οι ταινίες αντιπροσωπεύουν επάξια τη φιλοσοφία του φεστιβάλ και προγραμματίστηκαν νωρίς γιατί απλά σε 2 ώρες δε χωράει τόσος τρόμος!

5. Μη δείτε την τελευταία ταινία του Σαββάτου Pig αν δεν είστε σίγουροι ότι αντέχετε! Πρόκειται για ένα πολύ σκληρό και βασανιστικό φιλμ που ακόμα και ο σκηνοθέτης του Adam Mason βλέπει πλέον με δυσκολία! Σοκαριστικό όπου και αν προβλήθηκε και αγαπημένο του κοινού στο φεστιβάλ Sitges στο τμήμα Midnight X-Treme. Σκέτο μαρτύριο!

6. Μην έρθετε φαγωμένοι. Αν παρ' αυτά το κάνετε προφυλάξτε τον μπροστινό σας από τον γαστρεντερικό σας τρόμο.

7.Μη ξεχάσετε να τσεκάρετε τα αντικείμενα που θα βρίσκονται στο φουαγιέ του Gagarin. Βιβλία, ταινίες και οι μοναδικές χειροποίητες μάσκες του Προκόπη Βλασερού (Disturbed Twins) θα βρίσκονται εκεί με σκοπό την πιθανή τους υιοθεσία.

8.Μη γυρίσετε την πλάτη στη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Horrorism του φωτογράφου Γιώργου Λιανού και της εικονογράφου Αναστασίας Σαράντου που θα στηθεί σε όλους τους χώρους του εξώστη και της αίθουσας. Πρόκειται για ένα τρομοκρατικό εικαστικό μανιφέστο που αποσκοπεί στη δικαίωση όλων των καλλιτεχνών τρόμου άμεσα!

9.Μη ξεχάσετε να κοιτάτε ψηλά. Ο πάνω κόσμος του Gagarin θα έχει επισκέπτες για το διήμερο του Μάρτη

10.Μη ντραπείτε να κλάψετε, να ουρλιάξετε, να τρέξετε στην τουαλέτα ή να φύγετε τρέχοντας. Το φεστιβάλ διαθέτει και ψυχολόγο ειδικό σε καταστάσεις υστερίας, κρίσεων πανικού, καρδιακών επεισοδίων και ανεξέλεγκτου τρόμου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

ΡΕΝΑ ΟΡΟΚΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos