Στο Ντουμπρόβνικ ο νέος Τζέιμς Μποντ

Δημοσίευση: 2 Aug 2017, 14:50
Συντάκτης:

Η νέα ταινία με τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ θα γυριστεί στην Κροατία, και πιο συγκεκριμένα στις ακτές της Δαλματίας, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007 θα βασίζεται στο βιβλίο «Never Dream of Dying» (1999) του Ρέιμοντ Μπένσον, επίσημου συγγραφέα των μυθιστορημάτων Τζέιμς Μποντ από το 1997 έως το 2003. Όπως έχουμε γράψει, θα πρωταγωνιστήσει ξανά ο Ντάνιελ Κρεγκ, ενώ το φιλμ με προσωρινό τίτλο «Shatterhand» ο Τζέιμς Μποντ θα έρθει αντιμέτωπος με έναν τυφλό εγκληματία, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μία εγκληματική οργάνωση.

Πηγή της επίσης βρετανικής εφημερίδας «Mirror» ανέφερε ότι οι παραγωγοί της ταινίας εξοργίστηκαν με τον δήμαρχο του Ντουμπρόβνικ, ο οποίος αποκάλυψε ότι αναζητούν τοποθεσίες για τα γυρίσματα. Πιθανά άλλα μέρη για τα γυρίσματα αναζητούνται στη νότια Γαλλία και στην Ιαπωνία.

«Η πόλη κάτω από το βουνό Σρτζ», όπως λέγεται το Ντουμπρόβνικ, επιλέγεται ολοένα και συχνότερα από κινηματογραφιστές για γυρίσματα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Στην παραθαλάσσια πόλη, δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Κροατίας έχουν γυριστεί σκηνές της σειράς «Game of Thrones» και πρόκειται εντός του 2018 να γίνουν γυρίσματα της επόμενης ταινίας της σειράς «Star Wars».

Εμείς δεν έχουμε αντίστοιχη περιοχή άραγε; Ρητορικό το ερώτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos