Tο "Irishman" του Σκορσέζε με Ντε Νίρο/Πατσίνο έρχεται Οκτώβριο

Δημοσίευση: 23 Φεβ. 2017, 14:00
Συντάκτης:

Το συνδρομητικό κανάλι Netflix απέκτησε τα δικαιώματα προβολής της επόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε «The Irishman» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο.

<a href="/nea/rompert-nte-niro-leonarnto-nti-kaprio-se-proskaloyn-sta-gyrismata-tis-neas-tainias-toys/62499">Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε προσκαλούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας τους</a>ΣΧΕΤΙΚΑΡόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε προσκαλούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας τους

Όπως έχουμε γράψει πριν αρκετούς μήνες, το σενάριο του «The Irishman» υπογράφει Στίβεν Ζάιλιαν (Gangs of New York, American gangster, Moneyball, The girl with the dragon tattoo) και βασίζεται στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ, «Ι Heard You Paint Houses» που κυκλοφόρησε το 2004.

Το βιβλίο αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ο άνθρωπος που τον σκότωσε.

Ο Σίραν πέθανε το 2003 και αποκάλυψε στον συγγραφέα ότι είχε ανάμειξη στη δολοφονία του Τζίμι Χόφα, εκτελώντας εντολές του Ράσελ Μπουφαλίνο, γεννημένου στη Σικελία, αρχηγού μαφιόζικης οργάνωσης στην Αμερική. Ο Χόφα εξαφανίστηκε το 1975 και δεν βρέθηκε ποτέ.

Τη φράση «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» χρησιμοποιούσαν τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, όταν ήθελαν να αναφερθούν σε δολοφονίες.

Όπως έγραψε το IndieWire, ο Σκορσέζε επιδιώκει από το Netflix έναν προϋπολογισμό της τάξης των 150 εκ. δολαρίων, καθώς αρκετά χρήματα θα απαιτήσουν τα ειδικά εφέ που θα κάνουν τους ηθοποιούς να φαίνονται νεότεροι (θυμηθείτε το σχετικό μας post).

Είναι η πρώτη φορά που ο Μάρτιν Σκορτσέζε θα συνεργαστεί με τον Αλ Πατσίνο και η 9η φορά με τον Ντε Νίρο.

Update 13/7/17: Μόλις επιβεβαιώθηκε και επίσημα η συμμετοχή του Τζο Πέσι στο καστ, λέγοντας το "ναι" στην 50η φορά που του το ζήτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε! Reunion των "Goodfellas"; Mαζί τους και ο Χάρβεϊ Καϊτέλ.

Update 22/9/17: Ξεκίνησε γυρίσματα. Συμβαίνει στ'αλήθεια! Οι πρώτες φωτό διέρρευσαν. Kαι το τρικ με τις πλατφόρμες στα παπούτσια του Ντε Νίρο (για να δείχνει πιο ψηλός από τον Πατσίνο) έχει ήδη γίνει τρελό viral! 

Update 4/2/19: Στο Netflix θα στριμάρει από αρχές Οκτωβρίου 2019, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα προβληθεί στις αίθουσες

Update 24/2/19: Πρώτο ηχητικό teaser! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos