"The Irishman": O Σκορσέζε κάνει πιο... νέο τον Ντε Νίρο!

Δημοσίευση: 21 Δεκ. 2016, 19:05
Συντάκτης:

Όπως όλα δείχνουν, τον προσεχή Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το νέο γκανγκστερικό έπος του Μάρτιν Σκορσέζε "The Irishman" με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο ρόλο του περιβόητου Frank "The Irishman" Sheeran (εδώ θυμηθείτε περισσότερα για το φιλμ).
Μαζί του και ο Αλ Πατσίνο, κάτι που σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του σκηνοθέτη με τον μεγάλο ηθοποιό. Το ενδιαφέρον πολλών υπήρχε στο πως θα αποδοθεί η νεαρή ηλικία των πραταγωνιστών, καθώς η ταινία υπάρχει στα σχέδια του Σκορσέζε πολλά χρόνια, αλλά στο... ενδιάμεσο το καστ γερνάει. Τη λύση θα τη δώσει η τεχνολογία, σε ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα.
Ο παραγωγός Gaston Pavlovich αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιηθεί μια νέα τεχνολογία η οποία θα δείχνει νεότερους του ηθοποιούς, παρόμοια με αυτή που παρουσίασε έτσι τον Robert Downey Jr. στο "Captain America: Civil War" αλλά και στο "Rogue One". Δεν θα υπάρξει δηλαδή κανείς νέος ηθοποιός για να τους υποδυθεί σε νέα ηλικία.
Ηδη, έγινε το πρώτο δοκιμαστικό γύρισμα με τον Ντε Νίρο και στο τέλος φαινόταν, όπως λέει ο παραγωγός, πως είναι στα 20, στα 40 και στα 60 του. «Φανταστείτε πως θα μπορείτε να τον βλέπετε όπως ήταν στο "The Godfather 2", κάπως έτσι θα είναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos