Remake στην αγγλική του Κόκκινου Κύκλου!

Δημοσίευση: 30 Ιουλίου 2012, 17:26

Το remake στην αγγλική γλώσσα του κλασικού γαλλικού νουάρ Le Cercle Rouge/1970 συζητιέται εδώ και καιρό με διάφορους σκηνοθέτες να αναλαμβάνουν κατά καιρούς το τιμόνι της σκηνοθεσίας. Τώρα τα νέα κυκλοφόρησαν πως αυτός πιθανότατα θα είναι ο Τζέιμς Μάνγκολντ σκηνοθέτης του Walk The Line/2005 και του επερχόμενου The Wolverine που θα βγει στις αίθουσες σε ένα χρόνο από τώρα.

Ο Μάγκολντ διαθέτει εμπειρία στη μεταφορά παλαιών κλασικών στη σύγχρονη οθόνη όπως απέδειξε με το 3:10 to Yuma/2007, αλλά σ' αυτήν την περίπτωση θα έχει σίγουρα πιο δύσκολο έργο μιας και το original του Ζαν Πιερ Μελβίλ αποτελεί ένα από τα καλύτερα φιλμ του είδους του που γυρίστηκαν ποτέ, αφήστε που θα πρέπει να βρεθούν αντίστοιχοι ηθοποιοί του Αλέν Ντελόν, Υβ Μοντάν και Τζιαν Μαρία Βολοντέ για να πρωταγωνιστήσουν. Οι φήμες λένε ότι αυτοί μπορεί να είναι οι Κρίστιαν Μπέιλ, Ράσελ Κρόου και Τομ Χάρντι. 

Για όσους δεν έχετε δει την παραγωγή του 1970 να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα heist movie (ταινία με ληστεία δηλαδή) όπου ένας αριστοκράτης κλέφτης συνασπίζεται με έναν επαγγελματία δολοφόνο για να κλέψουν τη μαφία στη μέση μιας μεγάλης ληστείας.

Η παραγωγή θα γίνει από τον Άρθουρ Σαρκισιάν που πρόσφατα χρηματοδότησε το Kill The Irishman/2011 (θυμηθείτε το ΕΔΩ) και η ταινία θα γυριστεί στο Μακάο και το Χονγκ Κονγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos