Rambo 5: Ναι ρε Sly, φτιάξε μας.

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2012, 12:17

Λίγο πριν μπει στο 66ο χρόνο της ζωής του ο ανυπέρβλητος Stalone δεν βγάζει βόλτα τα εγγόνια του αλλά ετοιμάζεται για την ολοκλήρωση του εμβληματικού Rambo.

Όπως δήλωσε ο ίδιος τα Expendables 2 και The Tomb (όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Σβαρτς) δεν του άφησαν χρόνο για να προχωρήσει το project αλλά τώρα ετοιμαστείτε..

Ήδη έχει δώσει ένα προσχέδιο σεναρίου 20 σελίδων – και πολύ που είναι - στον σκηνοθέτη του “Conan the Barbarian” και το νερό μπαίνει στο αυλάκι.

Ο John Rambo ως γνωστόν γύρισε στην πατρίδα στην τέταρτη συνέχεια και τώρα καλείται να προστατέψει τα σύνορα από το μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών. θεωρούμε δεδομένο ότι θα πέσει ηρωϊκά γιατί μόνο έτσι μπορεί να κλείσει ο κύκλος του αίματος που άνοιξε στο Βιετνάμ.

Όλοι εμείς θα κλαίμε γοερά την στιγμή που θα αφήνει την τελευταία του πνοή ο άνθρωπος που ξαναέφερε στην μόδα το τόξο και το μαχαίρι, που τα έβαλε μόνος του με ολόκληρους στρατούς και νίκησε, που τα ηλεκτροσόκ τα έχει για πρωϊνό ενώ είναι ο μοναδικός που έχει καθαρίσει την πληγή του με έκρηξη...δεν μπορώ συγκινήθηκα.

Γιάννης Τσάκαλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos