Παίζονται και αυτές...

Δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2011, 03:21

Δύο επανεκδόσεις βγαίνουν στις αθηναϊκές αίθουσες στις 16 Ιουνίου.

Καταρχήν, το "Βίαιοι, βρώμικοι, κακοί" (**, 1976) του Ετόρε Σκόλα με τους Νίνο Μανφρέντι, Μαρία Λουίζα Σαντέλα, Φραντσέσκο Ανιμπάλι.

Υπόθεση: Ο Τζατσίντο Ματζατέλα περνάει μια άθλια ζωή, σε μια καλύβα με την γυναίκα του, τα δέκα παιδιά του και αρκετούς συγγενείς. Είναι ένας κακός και αντιπαθητικός άνθρωπος , μόνιμα μεθυσμένος και η πιο μεγάλη του έννοια, είναι να διαφυλάξει για τον εαυτό του το εκατομμύριο λιρέτες, που του έχουν δώσει για το χάσιμο του δεξιού ματιού του. Κάποια στιγμή, για να διασώσει τον θησαυρό του που κινδυνεύει, φτάνει στο σημείο να πυροβολήσει ένα από τα παιδιά του. Φέρνει στο σπίτι, για να «φτύσει» την γυναίκα του, μια μεγαλόπρεπη πόρνη, και την εγκαθιστά στο ίδιο κρεβάτι, μαζί τους. Τώρα πια, όλη η οικογένεια έχει χορτάσει από τα φριχτά καμώματα του Τζατσίντο και όλοι μαζί, αποφασίζουν να τον δηλητηριάσουν...

Έπειτα, το "Love Story" (**, 1970) του Άρθουρ Χίλερ με τους Άλι ΜακΓκρόου, Ράιαν Ο'Νιλ.

Υπόθεση: Ο Όλιβερ, φοιτητής της νομικής και γόνος πλούσιας οικογένειας, ερωτεύεται την Τζένιφερ. Σε πείσμα του πατέρα του, που δεν εγκρίνει την ταπεινή της καταγωγή, θα την παντρευτεί, θα απομακρυνθεί από τους δικούς του και μαζί θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα. Όμως, όταν η ζωή αρχίζει να τους χαμογελά, η Τζένιφερ ανακαλύπτει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
10 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos