O Tζέιμς Κάμερον «κρίνει» το "Terminator Genisys"

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2015, 17:57

Η νέα ταινία του "Εξολοθρευτή", "Terminator Genisys" ή αν θέλετε ακόμα ένα reboot (διαβάστε από εδώ όλες τις λεπτομέρειες) έκανε τη σωστή κίνηση. Ζήτησε την… ευλογία του δημιουργού του, του μυαλού που σκαρφίστηκε μία από τις εξυπνότερες, σκοτεινές και διασκεδαστικές sci-fi περιπέτειες όλων των εποχών. Toυ Τζέιμς Κάμερον.
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης στο παρακάτω video μας λέει πως τον πήγαν σε μια κινηματογραφική αίθουσα, χωρίς να έχει ιδέα τι θα δει. Μετά τα πρώτα λεπτά, το περιβάλλον του έμοιαζε γνωστό.
«Δεν έχω την παραμικρή σχέση με την ταινία. Είμαι απλά ένα fanboy! Ενιωσα σαν να αναγεννήθηκε η σειρά. Οι χαρακτήρες είναι η βασική αιτία που όλοι το αγάπησαν».
Ο Κάμερον θεωρεί στο μυαλό του αυτή την ταινία ως την τρίτη στη χρονολογική σειρά (αν ποτέ ο χρόνος ήταν κάτι απλό στις ταινίες του Terminator) και καταλήγει στο συμπέρασμα, «αν σου άρεσαν οι δικές μου ταινίες, θα σου αρέσει και αυτή»!
H ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου. Σκηνοθετεί ο Αλαν Τέιλορ (Thor:Dark World) και πρωταγωνιστεί ως Σάρα Κόνορ, η Εμίλια Κλαρκ ή αλλιώς,Ντενέρις, μητέρα των Δράκων…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos