Eντυπωσιακά τρέιλερ για το νέο Terminator!

Δημοσίευση: 9 Σεπτεμβρίου 2013, 04:38
Συντάκτης:

Oι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Paramount ανέθεσε στον Άλαν Τέιλορ την σκηνοθεσία του επερχόμενου Terminator που θα αποτελέσει την 4η συνέχεια του ομώνυμου διάσημου φιλμ, με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο Τέιλορ έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα στιβαρής (αλλά και φαντασμαγορικής, όπου απαιτείται) σκηνοθεσίας στα τηλεοπτικά "Rome" & "Game of Thones", αλλά και στα previews του φετινού "Thor: the dark world" και προτιμήθηκε στο νήμα από τους Ρίαν Τζόνσον ("Looper"), Ανγκ Λι ("Life of Pi") και Τζάστιν Λι ("Fast & Furious"). Το σενάριο θα επιμεληθούν η Λαέτα Καλογρίδης ("Alexander", "Shutter island") και ο Πάτρικ Λουσιέ ("Dracula 2000", "Drive angry").

Όπως έχουμε γράψει και πριν από μήνες, το φιλμ θα αποτελέσει το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας, θα πρωταγωνιστήσει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (ναι... ο γνωστός) και το φιλμ έχει προγραμματιστεί για τις 26/6/15!

 

Update 20/6/14: Η Daenerys αφήνει τους δράκους και την φαντασία και πλέον "μπλέκει" με τα ρομπότ και την επιστημονική φαντασία. Η Εμίλια Κλαρκ θα υποδυθεί την Σάρα Κόνορ, τον ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε ουσιαστικά η Λίντα Χάμιλτον στα προηγούμενα "Terminator". Πρόκειται για τον πρώτο δυνατό κινηματογραφικό ρόλο της 27χρονης Αγγλίδας μετά το μεγάλο σουξέ του "Game Of Thrones" και ενώ την έχουμε ήδη δει στο "Dom Hemingway" και θα πρωταγωνιστήσει στο "Voice form the stone", ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Άντριου Σο.

Update 23/11/14: Με τα μέχρι στιγμής σχόλια των φαν να μην είναι τα καλύτερα δυνατά για τις promo φωτό που είχε εκδόσει το Entertainment Weekly, με πρωταγωνιστές τους Εμίλια Κλαρκ, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζέισον Κλαρκ, έπρεπε κάτι να γίνει για να αναπτερωθεί η φήμη του "Terminator Genisys". Και επειδή το τρέιλερ αργεί, το site των φαν του Σβαρτσενέγκερ "The Arnold fans", κατάφερε να... φωτογραφήσει μια φωτό του Άρνολντ από πόστερ στα γραφεία της Paramount και να μας παρουσιάσει τον Άρνι σε φωτό το ρομπότ Τ-800. Πολύ πιο γερασμένο βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι ο Σβαρτς. Και το διαδίκτυο πήρε φωτιά...

 

Update 4/12/14: Εντυπωσιακό, αλλά αρκετά μπερδεway το πρώτο full trailer από ένα φιλμ που δεν καταλαβαίνεις αμέσως αν είναι prequel, reboot ή sequel με σκηνές από το παρελθόν. Τελικά πρόκειται για το δεύτερο (:P) και εξελίσσεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν του 1984, με την Σάρα Κόνορ ακόμα και τότε όσο badass απαιτούν οι περιστάσεις, αλλά με διάφορα εξωφρενικά hints που σίγουρα θα ιντριγκάρουν τους φαν των προγενενέστερων φιλμ.

Mε τον Τζάι Κόρτνεϊ (A good day to die hard, Spartacus, Divergent) στον ρόλο του Κάιλ Ρις, του στρατιώτη από το μέλλον που στέλνεται από τον Τζον Κόνορ στο παρελθόν (1984) για να προστατέψει τη μητέρα του ενάντια στους cyborg- εκτελεστές του Skynet. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά από αυτά που θυμούνται οι φίλοι της original ταινίας του Τζέιμς Κάμερον: η Σάρα Κόνορ (που αρχικά είχε ενσαρκώσει η Λίντα Χάμιλτον) είναι μάχιμη (και αυτή τη φορά είναι αυτή η οποία λέει τη θρυλική ατάκα «come with me if you want to live», την οποία είχε πει ο Κάιλ Ρις στην πρώτη ταινία), καθώς έχει εκπαιδευτεί και ανατραφεί από έναν άλλον Εξολοθρευτή - με τη μορφή ξανά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ- προγραμματισμένου να την προστατέψει.

Μοιάζει με ένα περίεργο mashup των δύο πρώτων με ενσωματωμένες αρχετυπικές σκηνές και ατάκες, στοχεύοντας στην νοσταλγία για τα Terminator/1984 & Terminator Judgement Day/1991, ενώ παράλληλα προσπαθεί να απομακρυνθεί από τα ημιαποτυχημένα Terminator Rise of the machines/2003 & Termination Salvation/2009. Το αν θα τα καταφέρει όλα αυτά, θα το διαπιστώσουμε  την 1η Ιουλίου του 2015.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos