ΣΕΙΡΕΣ

Ο Τάικα Ουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει Star Wars

Δημοσίευση: 6 Οκτ. 2018, 15:34
Συντάκτης:

H Disney έχει αναθέσει στον Τζον Φαβρό το σενάριο και την παραγωγή της νέας live action σειράς Star Wars (σας είχαμε ενημερώσιε σχετικά πριν αρκετούς μήνες), η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

<a href="/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Ο Φαβρό δεν είναι φυσικά τυχαίος έχοντας θητεύσει με εμγάλη επιτυχία σας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός στα «Iron Man», «Avengers» και «Jungle Book». 

H Lucasfilm και η Disney ανακοίνωσαν και επίσημα τον τίτλο και τις πρώτες πληροφορίες. Θα ονομάζεται The Mandalorian και την πλοκή αποκάλυψε ο ίδιος ο Φαβρό: «Μετά τις περιπέτειες του Jango και του Boba Fett, ένας άλλος πολεμιστής ξεπροβάλλει στο σύμπαν του Star Wars. Το The Mandalorian εξελίσσεται μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την εμφάνιση του Πρώτου Τάγματος. Θα ακολουθήσουμε τα ταξίδια ενός μοναχικού πιστολέρο στα μακρινά πέρατα του γαλαξία, μακριά από την δικαιοδοσία του New Republic».

Στην δημοσιότητα δόθηκε επίσης η πρώτη φωτό, ακούστηκε το όνομα του Πέδρο Πασκάλ (GOT, Narcos) για το πρωταγωνιστικό καστ, ενώ έγιναν γνωστά τα ονόματα που θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία των επεισοδίων, με πρώτο και καλύτερο τον Τάικα Ουαϊτίτι του Thor Ragnarok, αλλά και τον Ντέιβ Φιλόνι,  τον Ρικ Φαμουγίβα (Dope), αλλά και την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ(!) και την Ντέμπορα Τσόου (Jessica Jones) που θα αποτελέσουν τις πρώτες γυναίκες σκηνοθέτιδες στην ιστορία του franchise.

To The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία της Disney, όταν αυτή λανσαριστεί μέσα στο 2019.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos