ΣΕΙΡΕΣ

Ο Τζον Φαβρό θα τρέξει live action σειρά Star Wars

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2018, 19:33
Συντάκτης:

Οι φανς του υπερεπιτυχημένου franchise του «Star Wars» διχάστηκαν με την απόφαση της Disney να αναθέσει στον Jon Favreau το σενάριο και την παραγωγή της νέας live action σειράς Star Wars. Μετά την είδηση ότι οι δημιουργοί του «Game of Thrones», David Benioff και D.B.Weiss, έχουν αναλάβει μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα αφορά στην θρυλική διαστημική saga, σε δημοσίευμα του Variety αναφέρεται ότι το 96% των σκηνοθετών, σεναριογράφων και λοιπών βασικών συντελεστών του franchise, είναι λευκοί άνδρες- αναδεικνύοντας την έλλειψη της διαφορετικότητας.

<a href="/nea/treiler-gia-tin-3i-sezon-mandalorian-gia-pame-ligo/66984">Τρέιλερ για την 3η σεζόν Mandalorian. Για πάμε λίγο</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤρέιλερ για την 3η σεζόν Mandalorian. Για πάμε λίγο

Έπειτα από την είδηση της εμπλοκής του Favreau, κάποιοι επισήμαναν την συνέχιση αυτής της κατάστασης, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν την απόφαση της Disney, λόγω της προγενέστερης επιτυχίας του ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος ή/και παραγωγός σε ταινίες όπως ο «Iron Man», οι «Avengers» και το «Jungle Book».

Σε απάντηση ενός tweet από την επίσημη σελίδα Star Wars που επιβεβαίωνε την συμμετοχή του Favreau, ένας χρήστης σχολίασε «Ίσως να προσλαμβάνατε και άτομα που δεν είναι λευκοί, straight άνδρες? Ίσως για μία φορά?». Άλλοι σχολίασαν το λάθος timing να γίνει αυτή η ανακοίνωση, την μέρα της γυναίκας, αφού μόνο μία φορά συμμετείχε γυναίκα στην ομάδα των σεναριογράφων των ταινιών του franchise. Οι περισσότεροι ωστόσο ανέφεραν την απόλυτα δικαιολογημένη επιλογή λόγω της μέχρι τώρα πορείας του, και ότι δεν έπαιξε ρόλο το φύλο ή το χρώμα. «Ισότητα σημαίνει όλοι να είναι ίσοι, να επιλέγονται βάσει των ικανοτήτων τους και όχι βάσει του φύλου ή του χρώματος», ανέφερε ένας άλλος χρήστης του Twitter. Η άτιτλη ακόμα σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα από την streaming υπηρεσία της Disney, ίσως στα τέλη του 2019.

Update 14/12/18: Το καστ της νέας live-action σειράς της Disney για την φιλοδοξη πλατφόρμα streaming της «The Mandalorian» μεγάλωσε αρκετά, αφού μετά τους Πέδρα Πασκάλ, Νικ Νόλτε, Τζίνα Καράνο, προστέθηκαν οι Βέρνερ Χέρτζογκ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο και Καρλ Ουέδερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos