Ο Σταλόνε θα υποδυθεί τον Έντγκαρ Άλαν Πόε

Δημοσίευση: 28 Ιαν. 2019, 17:30
Συντάκτης:

O Σιλβέστερ Σταλόνε δείχνει να έχει και περισσότερο καλλιτεχνικές ανησυχίες, εκτός τα μπουνίδα στα Rocky και τα ξεκοιλιάσματα με τα μαχαίρια στα Rambo.

<a href="/nea/40-hronia-rocky-o-silvester-stalone-paroysiazei/62738">"40 χρόνια Rocky": Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρουσιάζει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"40 χρόνια Rocky": Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρουσιάζει

O 72χρονος σταρ φημίζεται και για την κλίση του στην ζωγραφική βέβαια (όχι μόνο σαν συλλέκτης, αλλά και σαν δημιουργός), οπότε προσπαθεί φιλότιμα να δείξει ότι κρύβει και πιο ευαίσθητη πλευρά κάτω από τα στρέμματα μυών που τον κατακλύζουν.

 

 

It’s a long road to reach your goals but it’s definitely worth the journey…

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

Όπως ανακοίνωσε ουσιαστικά στο Instagram, προχωρά και σύντομα θα τελειώσει ένα σενάριο που είχε αφήσει σε εκκρεμότητα πριν από 40 περίπου χρόνια, το οποίο θα αφορά σε μια βιογραφική ταινία σχετικά με τον Έντγκαρ Άλαν Πόε, του οποίου δηλώνει μέγας θαυμαστής. Και εννοείται φυσικά ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει. Γιατί είναι ο Sly και μπορεί. 

 

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δημοσίευσε και μια παλιά test φωτογραφία του σε πλήρη αμφίεση Πόε, το οποίο το λες και creepy. Θυμίζουμε ότι πριν 6 χρόνια, ο Τζον Κιούζακ είχε ερμηνεύσει τον θρυλικό Αμερικανό συγγραφέα/ποιητή στο "The Raven" (το οποίο όμως δεν είναι βιογραφία), ενώ δεν ξεχνάμε ότι σε έργο του Πόε βασίστηκε το αξέχαστο "The Crow" του Πρόγιας με τον Μπράντον Λι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos