Ο "Σέρλοκ" επίδοξος δολοφόνος του Χίτλερ

Δημοσίευση: 10 Aug 2016, 19:03

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ανέλαβε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το κλασικό βρετανικό μυθιστόρημα  «Rogue Male», καθώς θα ασχοληθεί με την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς που θα προκύψει, ενώ επίσης θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ.

Tην σεναριακή προσαρμογή θα επιμεληθεί ο Μάικλ Λέσλι (Macbeth, Assassin's Creed) και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1939 ο Τζέφρι Χάουσχολντ.

Πρόκειται για την ιστορία ενός Βρετανού κυνηγού, που επιχειρεί να δολοφονήσει έναν δικτάτορα, αλλά συλλαμβάνεται και βασανίζεται. Όταν καταφέρνει και δραπετεύει κρύβεται στη βρετανική ύπαιθρο με τους πράκτορες του δικτάτορα και την αστυνομία να τον αναζητούν. Ο Χάουσχολντ παραδέχτηκε γρήγορα το προφανές, ότι ο δικτάτορας του βιβλίου δεν είναι άλλος από τον Αδόλφο Χίτλερ.

Το «Rogue Male» διασκευάστηκε για το σινεμά ήδη το 1940 και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες με τον τίτλο «Man Hunt» με πρωταγωνιστές τον Γουόλτερ Πίτζον και τον Τζορτζ Σάντερς, σε σκηνοθεσία του Φριτς Λανγκ. Το 1977, γυρίστηκε ως τηλεταινία για το BBC με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Ο' Τουλ. Προσεχώς θα ανακοινωθούν σκηνοθέτης και υπόλοιπο καστ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos