ΣΕΙΡΕΣ

Ο Σαμ Ρόκγουελ και η Μισέλ Ουίλλιαμς καθόρισαν το μιούζικαλ

Δημοσίευση: 27 Φεβ. 2019, 18:04
Συντάκτης:

Ο Βob Fosse κέρδισε 8 βραβεία Tony (τα περισσότερα που έχει κερδίσει ποτέ κανείς) για τις χορογραφίες του αλλά και για σκηνοθεσία στα Cabaret & All That Jazz. Επίσης, ο ίδιος είχε προταθεί 4 φορές για βραβείο Όσκαρ, με την ταινία μιούζικαλ “Cabaret” να προτείνεται και να συγκεντρώνει 8 βραβεία Όσκαρ. Ανάμεσα σε αυτά, ο Fosse παρέλαβε το βραβείο για καλύτερη σκηνοθεσία. Η Gwen Verdon ήταν η πιο επιτυχημένη χορεύτρια του Broadway. Έχοντας προταθεί για 6 βραβεία Tony, κέρδισε 4 από αυτά για την ερμηνεία της στα μιούζικαλ “Can-Can”, “Damn Yankees”, “New Girl in Town” και “Redhead.” Ο Bob Fosse, όχι μόνο ήταν συνεργάτης της Verdon, αλλά και άντρας της. Ο Fosse αλλά και η Verdon ήταν δύο πολύ ταλαντούχοι, πολύπλοκοι, και ιδιοφυείς άνθρωποι που βάδισαν σε αυτή τη γη. Ευτυχώς, το δίκτυο FX, αποφάσισε να φέρει την ιστορία τους στη μικρή οθόνη με την σειρά “Fosse/Verdon” να κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου.

<a href="/tainies/see-how-they-run/67157">See how they run</a>ΣΧΕΤΙΚΑSee how they run

Όπως θα δείτε και εσείς, δεν υπάρχει ακόμα ολόκληρο τρέιλερ, αλλά ακόμα και αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα του teaser, καταφέρνουν να μας ενθουσιάσουν και με το παραπάνω. Στον ρόλο του Bob Fosse θα δούμε τον εκπληκτικό Sam Rockwell, ο οποίος πέρυσι κέρδισε βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία του στο “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri,” ενώ στα φετινά προτάθηκε για το ίδιο βραβείο για τον ρόλο του στο “Vice”. Στον ρόλο της Gwen Verdon θα δούμε την ταλαντούχα Michelle Williams, η οποία να σημειώσουμε πως εώς σήμερα έχει προταθεί για 4 Όσκαρ για τους ρόλους της στα “Brokeback Mountain”, “Blue Valentine”, “My Week with Marilyn”, και “Manchester by the Sea,” χωρίς όμως να έχει κερδίσει κάποιο. Φανταζόμαστε πως τα βραβεία Emmy θα πέσουν βροχή για το δίδυμο... Η σειρά έρχεται κοντά μας από τον εξαιρετικά ταλαντούχο Lin-Manuel Miranda (“In the Heights”, “Hamilton”) και τον Steven Levenson (“Dear Evan Hansen”). Το πρώτο επεισόδιο είναι σκηνοθετημένο από τον Thomas Kail, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το μιούζικαλ “In the Heights” αλλά και το “Hamilton”, για τα οποία δικαίως έλαβε δύο βραβεία Tony καλύτερης σκηνοθεσίας. Με τους Miranda, Levenson και Kail πίσω από το πρότζεκτ, είμαστε σίγουροι πως θα το “Fosse/Verdon,” θα είναι μία από τις πιο high-profile σειρές του 2019.

Η επίσημη σύνοψη: «Ο Bob Fosse ήταν ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς του σινεμά, αλλά και μία εξέχουσα προσωπικότητα που άσκησε μεγάλη επιρροή στο χώρο του θεάτρου, από άποψη χορογραφίας και σκηνοθεσίας. Η Gwen Verdon παραμένει η καλύτερη χορεύτρια που πέρασε ποτέ από το Broadway. Η σειρά θα εξιστορεί τις ζωές αυτών των δύο ταλαντούχων και πολύπλοκων ανθρώπων: την αγάπη που μοιράστηκαν, την τέχνη που δημιούργησαν, αλλά και το τίμημα που πλήρωσαν για την επιδίωξη του μεγαλείου τους.»

Εμείς ανυπομονούμε!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos