O Nίκολας Κέιτζ στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Σιόν Σιόνο!

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2018, 13:28
Συντάκτης:

Ο Nicolas Cage είναι πολύ δραστήριος τελευταία, και σε γεμάτες ένταση ερμηνείες. Για την ακρίβεια έτσι  θα προσδιορίζαμε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, με όλα τα πάνω και τα κάτω που είχε. Μετά την εξωφρενική ερμηνεία του στο «Mom and Dad», στο οποίο καταστρέφει ένα τραπέζι μπιλιάρδου τραγουδώντας Hokey Pokey, επιστρέφει εξίσου σπιντάτος στο «Mandy» του Πάνου Κοσμάτου, το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών. Τα νέα όμως είναι άλλα, καθώς ο γνωστός ηθοποιός έκλεισε να παίξει στην νέα ταινία του ιάπωνα σκηνοθέτη Sion Sono.

Ο Cage θα παίξει στο μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ δράσης «Prisoners of the Ghostland», το οποίο θα αποτελεί και την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Sono. Σύμφωνα με το Deadline: «Το «Ghostland», γραμμένο από τον Aaron Hendry και τον Safai, αφορά τον διαβόητο εγκληματία Hero (Cage), που στέλνεται να σώσει ένα κορίτσι που έπεσε θύμα απαγωγής και εξαφανίστηκε σε ένα σκοτεινό, υπερφυσικό σύμπαν. Θα πρέπει να σπάσουν την κατάρα που τους συνδέει και να ξεφύγουν από τους μυστηριώδεις ανθρώπους που ελέγχουν την Ghostland, μία δίνη ομορφιάς και βιας που ενώνει Ανατολή και Δύση».

Άλλη μία καλτ επιλογή του αμερικανού ηθοποιού, που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φανς.  Και η συνεργασία με έναν σκηνοθέτη που έχει δημιουργήσει από rap musical («Tokyo Tribe»), ροκ χριστουγεννιάτικη οικογενειακή ταινία με τέρατα («Love and Peace»), μέχρι αιματοβαμμένες ταινίες φόρο τιμής στο 35mm («Why don’t you play in hell») και το τετράωρο επικό «Love Exposure» σίγουρα προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία. Ο Sono είναι από τους πιο ιδιαίτερους σκηνοθέτες του ιαπωνικού σινεμά, και ο Cage είναι μία κατηγορία από μόνος του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos