O Mπράιαν Ντε Πάλμα επιστρέφει με το "Domino"

Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2019, 04:28
Συντάκτης:

Μπορεί η τελευταία του ταινία να ήταν το Passion/2012, η τελευταία του καλή ταινία το Femme Fatale/2002 και η τελευταία του πραγματικά σπουδαία ταινία το Carlito’s Way/1993, η ουσια είναι ότι ο Μπράιαν Ντε Πάλμα δεν πτοείται και συνεχίζει να γυρίζει φιλμ.

Ο 79χρονος δημιουργός ταλαιπωρήθηκε, αλλά τελικά βρήκε χρηματοδότηση για το «Domino», ένα θρίλερ γυρισμένο στην Κοπεγχάγη που αφηγείται την ιστορία ενός αστυνομικού, ο οποίος αναζητά τον ISIS τρομοκράτη που δολοφόνησε τον συνάδελφό του.

Γράφει ο Πέτερ Σκάβλαν (Kon-Tiki) και πρωταγωνιστούν ο Νικολάι Κόστερ -Jamie GOT- Bαλντάου, η Κάρις -Melissandre GOT- Βαν Χούτεν και ο Γκάι Πιρς, με τον Ντε Πάλμα πάντως να δηλώνει έξαλλος με τους παραγωγούς του φιλμ: «To domino δεν είναι προσωπικό μου project, δεν έγραψα εγώ το σενάριο, όπως συνηθίζω. Είχα επίσης πολλά προβλήματα με την χρηματοδότησή του, ποτέ δεν έχω δουλέψει ξανά σε τέτοιες ακατάλληλες συνθήκες, μιας και οι μισοί υπάλληλοι του σετ παραμένουν απλήρωτοι μέχρι και τώρα από τους Δανούς παραγωγούς. Δεν πρόκειται να εργαστώ ξανά στην Δανία».

Το φιλμ αναμένεται ταυτόχρονα (κακό σημάδι αυτό) σε αίθουσες και VOD στα 31 Μαϊου, μόνο που δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε το cut του θρυλικού δημιουργού ή την εκδοχή της παραγωγής…

Update 5/4/19: Επίσημο τρέιλερ, με εκλάμψεις που θυμίζουν την τεχνική του εντυπωσιακού auteur, αλλά κάπως αποσπασματικό και μπερδέμένο.

Πρώτη δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2019, 04:28
Ενημέρωση: 5 Απριλίου 2019, 21:54
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos