Ο Kevin Costner (λέει ότι) θα σκηνοθετήσει 10ωρης διάρκειας γουέστερν

kevin costner
Δημοσίευση: 30 Δεκ. 2016, 15:51
Συντάκτης:

Η σχετικά μη εκτενής σκηνοθετική καριέρα του Kevin Costner περιορίζεται αποκλειστικά σε επικής διάρκειας, σχεδόν 3ωρες ταινίες: το οσκαρικό Dances with Wolves αλλά και η εμπορική και κριτική αποτυχία The Postman διαρκούν 3 ώρες, ενώ η τελευταία του σκηνοθετική απόπειρα, το γουέστερν Open Range του 2003 διαρκεί 2 ώρες και 20 λεπτά. Όμως τίποτα από αυτά δε συγκρίνεται με το νέο project που έχει στα σκαριά.

Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα αποκάλυψε στο Vulture ότι έχει συν-γράψει ένα ακόμα γουέστερν, το οποίο σκοπεύει και να σκηνοθετήσει, καθώς θέλει να αφιερώσει το τελευταίο μισό της καριέρας του ολισω από την κάμερα. Λίγο αργότερα όμως, στο Variety, έδωσε μερικές παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το νέο του project. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι θα πρόκειται για ένα 10ωρης διάρκειας (!!) έπος, που ενδέχεται να εκτείνεται σε 3 ή και 4 ταινίες, να προορίζεται για την τηλεόραση ή να είναι ένα ενιαίο γουέστερν, «όπως η ‘Jean de Florette’ και η ‘Manon of the Spring’», με επεισόδια που παρουσιάζονται ανά 6μηνο (γενικά δε φαίνεται να έχει κατασταλάξει καθόλου ως προς την ακριβή φύση του project του).

Τα μεταμοντέρνα ή και κλασικά γουέστερν φαίνεται να επανέρχονται στη μόδα στο Hollywood (βλέπε ‘The Hateful Eight’, ‘Django Unchained’, ‘The Magnificent Seven’ αλλά και τα ‘Bone Tomahawk’, ‘Slow West’, ‘Hell or High Water’). Μένει να δούμε βέβαια κατά πόσον ο Costner θα καταφέρει να προσφέρει κάτι καινούριο στο είδος ή αν η ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια θα οδηγήσει το όλο εγχείρημα στην αποτυχία.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Δημοσίευση: 30 Δεκ. 2016, 15:51
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Harriet

Harriet

Σύνοψη: Η ζωή της εμβληματικής Χάριετ Τάμπμαν, μιας πρώην σκλάβας που κατάφερε να δραπετεύσει...
6 λεπτά
Superintelligence

Superintelligence

Η Carol (Melissa McCarthy) είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, με καθημερινά προβλήματα και...
5 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870