ΣΕΙΡΕΣ

Ο Jeff Goldblum αποκτά την δική του, cult, εκπομπή

Δημοσίευση: 30 Ιουλίου 2018, 19:16
Συντάκτης:

Όποιος το σκέφτηκε, μπράβο του. 

Θα έχετε παρατηρήσει (δεν μπορεί!), ότι μια από τις χαρακτηριστικές πόζες/γκριμάτσες του Τζεφ Γκόλντμπλαμ είναι αυτή της βασικής φωτό του άρθρου: ημι-σκεπτικός, ημι-απορημένος, ημι-τρολαριστός, με το χέρι στο πηγούνι, να απορεί.

Ε, το National Geographic αποφάσισε να το κάνει σειρά. Ανακοίνωσε πως θα γυρίσει μια σειρά ντοκιμαντέρ με τον Jeff Goldblum, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός θα εξετάζει τις απίθανες ιστορίες γύρω από τα πιο συνηθισμένα πράγματα στον κόσμο. Η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια, το καθένα από τα οποία θα έχει διάρκεια 30 λεπτά. Όπως αναφέρει σε άρθρο του Deadline, ανάμεσα στα πράγματα που θα εξετάζει με τον δικό του τρόπο είναι το παγωτό, τα μπαλόνια, το χαρτί υγείας και οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι, μεταξύ αλλων. 

«Το National Geographic έχει μια ικανότητα να αναπτύσσει έξυπνα και καθηλωτικά αφηγήματα τα οποία επεκτείνουν την αντίληψή μας για τον κόσμο γύρω μας με δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Η περιέργεια είναι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο γνώρισμα» δήλωσε ο αγαπημένος 65χρονος ηθοποιός.

Γαμάτο! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos