Ο Άρνι και τα... ζόμπια! Πρώτο τρέιλερ.

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2013, 17:07
Συντάκτης:

Ήρθε η ώρα και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να αναμετρηθεί με τα ζόμπι στο κινηματογραφικό πανί, έστω και αν θα πρόκειται για μια αλληγορική μεταφορά που θα τα παρομοιάζει με αρρώστια.

Όλα αυτά στο "Maggie", όπου ο αρχετυπικός Άρνι θα υποδυθεί τον πάτερ φαμίλια μικροαστικής οικογένειας, με την κόρη του να έχει μολυνθεί από "walking dead" ιό και να προσπαθεί να επιβιώσει με τις ψυχολογικές και σωματικές αλλαγές που της συμβαίνουν.

Για τον ρόλο της κόρης, φαβορί ήταν μέχρι πρότινος η Κλόι Μόρετζ, αλλά δυστυχώς το φορτωμένο πρόγραμμά της, την έθεσε εκτός πρότζεκτ, ενώ θα πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο Χένρι Χόμπσον, υπεύθυνος για τους τίτλους τέλους σε Sherlock Holmes, Fright Night και Rango.

Παραγωγός θα είναι ο ίδιος ο Σβαρτσενέγκερ, ενώ το σενάριο του Τζον Σκοτ, ήταν για καιρό στην μάυρη λίστα του Χόλιγουντ με τα υποσχόμενα σενάρια που έμεναν αναξιοποίητα.

Αναπάντεχη επιλογή από τον Άρνι, εν μέσω των τεστοστερονάτων Expendables 3, Terminator 5 & Escape plan. Για να δούμε, θα γλιτώσει από τον τραγέλαφο;

Α.Κ.

Update 13/8/14: Πρώτη φωτό από το "Maggie", με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και την "κόρη" του που τελικά ερμηνεύει η Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν (Little miss sunshine, My sister's keeper, Ender's game), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης η Τζόλι Ρίτσαρτσον (Nip/Tuck, Tudors) και η Ντάνα Γκουριά (Django Unchained, American horror story, True detective). O Άρνι και οι γυναίκες του, ένα πράγμα. Τέλος πάντων, δεν τοποθετούμαι αν δεν δω τρέιλερ...

Update 26/2/15: Μπορεί οι εξελίξεις αναφορικά με την πρώτη ζομποπεριπέτεια (ή ζομποδράμα;) του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να προκύπτουν με σημαντική χρονοκαθυστέρηση, το σημαντικό νέο είναι ότι το φιλμ πήρε επιτέλους ημερομηνία διανομής στους κινηματογράφους, την 8η Μαϊου. Κάτι που σημαίνει ότι σχετικά σύντομα θα έχουμε και τρέιλερ, ενώ ως τότε δείτε 2 νέες φωτό στην gallery.

Update 25/3/15: Ποιος να τό'λεγε ότι μάλλον είχε δίκιο ο Σβαρτσενέγκερ όταν δήλωνε στο Hollywood Reporter πως "το Μaggie είναι το πιο ανθρώπινο φιλμ με ζόμπι που έχετε δει ποτέ και μαζί και εμένα σε αντίστοιχο ρόλο". Και όντως, το πρώτο τρέιλερ προμηνύει ένα βαρύ οικογενειακό δράμα στην ουσία (με ψήγματα θρίλερ), ενδεχομένως και κάπως αρρωστημένο, δεδομένου ότι ο Άρνι σαν στοργικός πατέρας αρνείται να εγκαταλείψει την κόρη του έστω και αν έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε ζόμπι εξακολουθώντας να μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη... Σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο και πλέον το ενδιαφέρον μας αυξήθηκε.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos