Σταλόνε - Σβαρτσενέγκερ μαζί: Old School έπος;

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2013, 21:01

Ε, θα γραφτεί σύγχρονη καλτ ιστορία, δεν τίθεται θέμα.

Τα "Expendables" ήταν ένα ορεκτικό μπροστά στο epic (όπως αναμένεται) "Escape Plan", όπου ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στην προσπάθειά τους να αποδράσουν από την πιο δύσκολη φυλακή του κόσμου και φυσικά (και χωρίς περιστροφές) θα τα καταφέρουν, προτάσσοντας:

α) τα μαρμάρινα στήθη τους, β) αμέτρητα kg τεστοστερόνης σε βαθμό ντοπαρίσματος, γ) black humour τόσο κακής ποιότητας, αλλά τόσο "χαριτωμένα" ειπωμένο που τσακίζει κόκκαλα, δ) μουγκρητά τρίτης ηλικίας, γαρνιρισμένα με εκφράσεις σκληράδας/δυσκοιλιότητας.

Μια ολόκληρη γενιά όμως έχει μεγαλώσει με τους δύο σούπερ σταρ και αν και δεν βρίσκονται στο άνθος της ηλικίας τους (67 και 66 αντίστοιχα), με κάποιο ανεξήγητο τρόπο σου τραβούν ακόμη το βλέμμα, αντί να σου προκαλούν οίκτο που παίζουν σφαλιάρες στα γεράματα...

Σκηνοθέτης είναι ο Μίκαελ Χάφστρομ, του οποίου οι μέχρι τώρα ταινίες (Derailed, 1408, Shanghai, The rite) είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται: "Χρυσές μετριότητες".

Ανυπομονώ πάντως για το τρέιλερ.

Απόστολος Κίτσος

Update 27/6/13: Ήρθε και το πρώτο πολυαναμενόμενο τρέιλερ. Αναλυτικότατο, κατατοπιστικότατο, χορταστικό, δεν έχει άλλωστε να κρύψει κάτι, ούτε επιφυλάσσει κάποια μεγάλη έκπληξη: Ο Σταλόνε με τον Σβαρτσενέγκερ θα συνεργαστούν για να αποδράσουν από την "τέλεια" φυλακή και να βρουν αυτούς που παγίδευσαν τον Sly. Και βέβαια, με ατάκες-όνειρο, του στυλ: "You hit like a vegetarian". Nuff said.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos