O Ari Aster του Hereditary επιστρέφει

Δημοσίευση: 26 Οκτ. 2018, 20:25
Συντάκτης:

Το «Hereditary» αποδείχθηκε μία μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία παραγωγής Α24, είναι μάλιστα η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της εταιρείας, με 79 εκατομμύρια σε ένα μπάτζετ μόλις 10 εκ, κλέβοντας τις εντυπώσεις στο περασμένο φεστιβάλ του Sundance. Ο σκηνοθέτης Ari Aster είναι έτοιμος να τρομοκρατήσει το κοινό για άλλη μία φορά, με την επόμενη ταινία του, το «Midsommar», με πρωταγωνιστές τους Jack Reynor («Macbeth»),  Florence Pugh («Lady Macbeth») και Will Poulter («Detroit»). Η ταινία ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου 2019, ενώ και το «Hereditary» είχε κυκλοφορήσει καλοκαίρι, τον περασμένο Ιούνιο, επομένως η Α24 ποντάρει σε μία ακόμα καλοκαιρινή επιτυχία.

<a href="/nea/emma-stooyn-gioakin-finix-kai-pedro-paskal-sti-nea-tainia-toy-ari-aster/69582">Έμμα Στόουν, Γιοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Άρι Άστερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈμμα Στόουν, Γιοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Άρι Άστερ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα η Pugh και ο Reynor θα υποδυθούν ένα ζευγάρι και θα  ταξιδέψουν στην Σουηδία, για να επισκεφθούν το σπίτι κάποιων φίλων τους και να παραβρεθούν σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ. Αυτό που θα ξεκινήσει σαν ένα ταξίδι αναψυχής θα εξελιχθεί απρόσμενα σε ένα βίαιο διαγωνισμό, Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει τον Ιούνιο ότι ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία, που θα την γυρίσει στην Ουγγαρία και ότι είναι μια σκανδιναβική ταινία τρόμου. Ο Aster είχε δηλώσει επίσης ότι πρόκειται για μία αποκαλυπτική ταινία και ότι «ο πρόσφατος θάνατος των κεντρικών ηρώων δημιουργεί μία αίσθηση φόβου». Ο σκηνοθέτης αρέσκεται να παίζει με θέματα ταμπού, που κυρίως αφορούν την οικογένεια, και τις σχέσεις μεταξύ των μελών, όπως έκανε στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους, το «Hereditary», αλλά και τις ταινίες μικρού μήκους που έχει κάνει, και τις οποίες μπορείτε να δείτε online. Η πρώτη ταινία του είχε ένα έξυπνο σενάριο, και μία θαυμάσια ερμηνεία από την Toni Collette, οπότε περιμένουμε μία ακόμα γερή δόση τρόμου, και μία φρέσκια ματιά στο είδος.

Update 26/2/19: Και ένα πρώτο τυράκι που ανέβασε η Α24 στο Facebook: 

Update 5/3/19: Επίσημο teaser trailer που συνεχίζει κάπου από εκεί που... σταμάτησε το Hereditary. Η πρωταγωνίστρια μας ζητά να την εμπιστευτούμε. Αμ δε! 

Update 12/5/19: Αυτό είναι το κανονικό τρέιλερ και δεν απογοητεύει, με αρκετές ανατριχιαστικές στιγμές. Στις αίθουσες 3 Ιουλίου. Midsommar, κατακαλόκαιρο, δηλαδή.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos