Η επιτυχία του "Hereditary" δεν ήταν καθόλου τυχαία

Η επιτυχία του "Hereditary" δεν ήταν καθόλου τυχαία
Δημοσίευση: 19 Οκτ. 2018, 13:05
Συντάκτης:

Το «Hereditary» ήταν το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ari Aster και μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων, ωστόσο δεν ήταν η 1η φορά που βρέθηκε πίσω από την κάμερα, έχοντας ήδη σκηνοθετήσει 6 ταινίες μικρού μήκους, κάποιες από τις οποίες υπάρχουν και online. Αυτή που συζητήθηκε περισσότερο είναι η 30λεπτη «The Strange Thing about the Johnsons». Η ταινία είχε προβληθεί στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και το Slamdance, προκαλώντας ανάμεικτες κριτικές, λόγω του ότι χρησιμοποιεί και εδώ το θέμα ταμπού, δηλαδή την αποδόμηση της οικογένειας, όπως είδαμε και στο «Hereditary».

ΣΧΕΤΙΚΑΌσκαρ Τρόμου 2019: Τα βραβεία

Μία άλλη μικρού μήκους είναι το «Munchausen», που υπάρχει online εδώ και τρία χρόνια από το Vice Shorts, και είναι μία 16 λεπτών βωβή ταινία επηρεασμένη από την Pixar, για μία προσκολλημένη μητέρα, ικανή να φθάσει στα άκρα προκειμένου να κρατήσει κοντά τον γιό της, από το να πάει κολέγιο. Την υποδύεται η Bonnie Bedelia που έκανε την γυναίκα του Bruce Willis στο «Die Hard».

Έχει κάνει ακόμα μία 6λεπτη ταινία, το «Beau», που το γύρισε σε μία ημέρα και υπάρχει στο Vimeo. Δείτε παρακάτω τις τρείς ταινίες μικρού μήκους, ενώ πέραν αυτών έχει κάνει και το «C’ est la Vie», «The Turtle’s Head» και «Basically» και θα διαπιστώσετε πώς από αυτές κατάφερε να κάνει μία ιδιαίτερη και όχι τόσο κλισέ ταινία τρόμου, περιμένοντας για την επόμενη μεγάλου μήκους, το «Midsommar» με την Φλόρενς Πίου, τον Ουίλ Πούλτερ και τον Τζακ Ρέινορ.

BEAU from Faux Beef on Vimeo.

Δημοσίευση: 19 Οκτ. 2018, 13:05
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viena and the Fantomes

Viena and the Fantomes

Σύνοψη: Η Βιένα, είναι μια όμορφη, νεαρή  κοπέλα, που συνοδεύει τους Fantomes, ένα νευρικό...
11 ώρες