Ο Άαρον Σόρκιν σκηνοθετεί την Τζέσικα Τσαστέιν

Δημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2016, 04:14
Συντάκτης:

Bραβευμένος με Όσκαρ (για το Social Network) ο Άαρον Σόρκιν (και προτεινόμενος για το "Moneyball", ενώ υπογράφει ακόμα Steve Jobs και το τηλεοπτικό Newsroom, μεταξύ άλλων) είναι ένας πολύ καλός σεναριογράφος που αυτή την φορά θα επιχειρήσει να σκηνοθετήσει για πρώτη φορά και μάλιστα όχι σε δικό του πρωτότυπο σενάριο, αλλά θα διασκευάσει ένα best seller. 

Αναφερόμαστε στο "Molly's game", το οποίο βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μόλι Μπλουμ, με τον απόλυτα αναλυτικό τίτλο  «Molly’s Game: From Hollywood's Elite to Wall Street's Billionaire Boys Club, My High-Stakes Adventure in the World of Underground Poker».

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα υποδυθεί την Μόλι Μπλουμ μια σκιέρ η οποία μετακομίζει στο Χόλιγουντ όταν μετά από ένα ατύχημα εγκαταλείπει τα όνειρά της για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.  Ξεκινώντας από γκαρσόνα, στην πορεία θα εξελιχθεί στην δημιουργό ενός κυκλώματος για παράνομα παιχνίδια πόκερ τα οποία θα προσελκύσουν την ελίτ του Χόλιγουντ και γνωστούς παίκτες, με αποτέλεσμα να την «επισκεφθεί» το FBI. Στο καστ μέχρι στιγμής και οι Ίντρις Έλμπα, Μάικλ Σέρα, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προς το τέλος της χρονιάς.

Update 10/8/17: Η πρώτη φωτό δόθηκε στην δημοσιότητα, δεν θα αργήσει λογικά το πρώτο τρέιλερ, ενώ το "Molly's game" αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.

Update 15/8/17: Πρώτο τρέιλερ, με την Τζέσικα Τσαστέιν σε εξαιρετική κατάσταση: 

Update 6/9/17: Δεύτερο τρέιλερ, με την 40χρονη σταρ να δέιχνει απλά ακαταμάχητη: 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2016, 04:14
Ενημέρωση: 6 Οκτ. 2017, 19:04
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos