Νύχτες Τρόμου 2016: Πρεμιέρα για το "The witch"!

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2016, 19:56
Συντάκτης:

Το πολυσυζητημένο και απόλυτο hit φετινό indie horror «The witch» θα αποτελέσει την ταινία έναρξης για το φετινό Φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου 3!

Η ταινία που προβάλλεται μέχρι και σήμερα και για 11η συνεχή εβδομάδα στην Αμερική, με 25 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις και άλλα 10 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο εως τώρα.

Με βραβείο σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ του Sundance, 90% θετικές κριτικές στο Rotten Tomatoes, ο Ρόμπερτ Έγκερς κατάφερε  να ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς με την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, παρουσιάζοντας ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ εποχής, το οποίο έχει ήδη το στίγμα της ‘Καλύτερης ταινίας τρόμου της χρονιάς...

«Νέα Αγγλία, 17ος αιώνας. Μία οικογένεια Πουριτανών έρχεται αντιμέτωπη με τις δυνάμεις του Κακού και της Μαγείας σε ένα αχανές δάσος κοντά στην ειρηνική τους φάρμα».

Πέμπτη 12 Μαίου, 20.30 στο ΙΝΤΕΑΛ.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ισπανικά θρίλερ των τελευταίων χρόνων θα κλείσει το φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ.

Με υποψηφιότητα στην κατηγορία της σκηνοθεσίας στα βραβεία Goya, μια ταινία για γερά νεύρα, με μυστήριο, ανατροπές και όμορφο στυλιζάρισμα. Από τους παραγωγούς των ταινιών «Το Ορφανοτροφείο», «Τα Μάτια της Τζούλια» και «Το Μικρό Νησί», λίγες μέρες πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες, το «El cuerpo» (Το σώμα) του Οριόλ Πάουλο.

«Το πτώμα μιας γυναίκας εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το νεκροτομείο. Ένας ντετέκτιβ αρχίζει να ερευνά το περίεργο αυτό περιστατικό, με την βοήθεια του χήρου της χαμένης γυναίκας».

Τετάρτη 18 Μαίου, 21.00 στο ΙΝΤΕΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos