Το νέο "The Crow" θα είναι "ο αντί-Spiderman"!

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2013, 13:55

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα νέα που μας επεφύλασσε το Φεστιβάλ Comic-Con στον Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, ήταν και οι εξελίξεις σχετικά με το remake του cult "The crow" από τον Άλεξ Πρόγιας με τον μακαρίτη Μπράντον Λι.

Κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser art από το επερχόμενο remake, με τον Luke Evans ("Tamara Drew", "Immortals", "The raven") στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eric Draven και στην σκηνοθεσία τον Javie Gutierrez του "Before the fall". Το σενάριο υπογράφει ο Cliff Dorfman (Warrior), αντλώντας φυσικά υλικό από το ομότιτλο comic του James O’Barr, με τον δεύτερο μάλιστα να συμμετέχει στο project σαν σύμβουλος.

Ο James O’Barr μάλιστα, σχολίασε: "Ο Brandon (Lee) ήταν φίλος μου και δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προδοσία. Αλλά αυτό που μου είπε ο Javier (Gutiérrez )είναι πως θέλει να επιστρέψει στο πρωταρχικό υλικό. Να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστός κάτι που θα το έκανε εντελώς διαφορετικό. Η ταινία του (Alex) Proyas είναι εκπληκτική. Το να πάμε πίσω στο πρωτότυπο βιβλίο και να το διατηρήσουμε προσγειωμένο και ρεαλιστικό και βρώμικο και θαρραλέο, αυτό πραγματικά με τράβηξε"...

Προσωπική μας άποψη: θα το δούμε, αλλά δείχνει ψιλο-περιττό... Και πως θα ξαναγίνει και εκείνο το υπέρτατο σάουντρακ???

 

Update 24/11/13: Ο Νόρμαν Ρίντους (ο τύπος με τα τόξα από το Walking Dead) ακούστηκε για να αναλάβει τον ρόλο ενός Τζέιμς (προφανώς κάποιου εκ των δολοφόνων του "Crow"), ενώ απορρίφθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ καθώς "το κοινό της δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία του φιλμ". Δύο κινήσεις, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντικές...

Update 26/10/14: Στις αρχές του 2015 θα ξεκινήσει τελικά γυρίσματα το project, με τον βετεράνο παραγωγό και του προηγούμενου "The crow", Εντ Πρέσμαν (Das boot, Wall Street, American Psycho) να δηλώνει ότι "πρόκειται για τον anti-Spiderman. Διατηρεί μεγάλη database αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ταινία, όμως η νέα γενιά δεν έχει ιδέα για το Κοράκι και είνια μια καλή ιδέα να τους το συστήσουμε, ανανεωμένο".

Χμμμ. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos