Μπεν Στίλερ & Σον Πεν σε... pulp fiction?

Δημοσίευση: 24 Απριλίου 2012, 18:07

Στην νέα κωμωδία που ετοιμάζει ο Ben Stiller ως σκηνοθέτης, θα δούμε πιθανότατα τον Sean Penn, σε ένα «μικρό αλλά καθοριστικό ρόλο».

Η ταινία με τίτλο «The Secret life of Walter Mitty» είναι ένα remake της ομότιτλης ταινίας του 1947 από το σκηνοθέτη Norman Z. McLeod, βασισμένη σε μια μικρή ιστορία του καρτουνίστα / συγγραφέα James Thurber. Το σενάριο αφορά τον ονειροπόλο συγγραφέα Mitty, που φαντασιώνεται τον εαυτό του ως ήρωα και συγκεκριμένα ως Βρετανό πιλότο μαχητή, επηρρεασμένο από τις ιστορίες που διαβάζει στα “pulp” περιοδικά. Όταν αρχίζει και μπερδεύει την πραγματικότητα με τη φαντασία, χάνει τη μπάλα και κάνει διάφορα τρελλά.

Ο Ben Stiller θα υποδυθεί τον Walter Mitty, ενώ ο Sean Penn τον φωτογράφο. Και μπορεί ο Penn να έχει ερμηνεύσει ρόλους-αναφορά σε κοινωνικά δράματα τύπου Milk, I am Sam και Dead Man Walking, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι τεράστιος σε κωμωδίες όπως στα Fast Times at Ridgmont High, We're angels, ή στα Φιλαράκια και ξέρει να ελίσσεται και να μεταμφιέζεται συνεχώς (το ριμέλ και το κραγιονάκι στο This must be the place, όλα τα λεφτά).

Άντε να δούμε.

Μέχρι τότε, αναμένουμε το επικείμενο «The Gangster Squad», όπου ο Penn πρωταγωνιστεί μαζί με Ryan Gosling και ο πρώτος θα υποδυθεί τον ξακουστό γκάνγκστερ Mickey Cohen.

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos