Το Metal Gear Solid μεταφέρεται στο σινεμά!

Δημοσίευση: 3 Σεπτεμβρίου 2012, 17:54

Οι μεταφορές βιντεο-παιχνιδιών στον κινηματογράφο δεν έχουν καταφέρει ως τώρα να κλέψουν την παράσταση στο box office, κατόρθωμα που εδώ και χρόνια ισχύει για τις αντίστοιχες που προέρχονται από κόμικ.

Κυρίως υπεύθυνος για την ομαλή και επιτυχημένη πρόσβαση από το χαρτί στη μεγάλη οθόνη είναι εδώ και χρόνια ο Άβι Αράντ, ο Αμερικανο-ισραηλινός πρόεδρος της Μάρβελ και παραγωγός των Iron Man και Spiderman.

Τώρα η ιαπωνική Konami, ανακοίνωσε πως εξασφάλισε τη συνεργασία του στην εδώ και καιρό σχεδιαζόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Metal Gear Solid/1998, ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της πρώτης εποχής του Playstation της Sony που στην πορεία έγινε franchise με πωλήσεις άνω των 30 εκατομμυρίων κομματιών παγκοσμίως.

Κεντρικός χαρακτήρας στο original παιχνίδι είναι ένας κατάσκοπος/σαμποτέρ με το όνομα Solid Snake - φωνή στον οποίο έχει δώσει ο Ντέιβιντ Χέιτερ, σεναριογράφος του X-Men - πρώην μέλος μιας ομάδας ειδικών δυνάμεων ονόματι Foxhound η οποία έχει αποστατήσει απειλώντας με πυρηνικό όλεθρο την αμερικανική κυβέρνηση αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της. 

Δεδομένης της μεταφοράς του Assassin's Creed σε παραγωγή Μάικλ Φασμπέντερ για την οποία σας είχαμε μιλήσει ΕΔΩ, το θέμα αποκτά περαιτέρω ενδιαφέρον και μένει φυσικά να δούμε αν το αποτέλεσμα θα μπορέσει να αλλάξει την παράδοση.

Στο βίντεο παρακολουθήστε το επικό extended trailer του προσεχούς ένατου σίκουελ με τον τίτλο "Metal Gear Solid: Ground Zeroes"  που θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos