«The man from U.N.C.L.E.»: Ο Γκάι Ρίτσι στα 60s - Xορταστικό τρέιλερ

Δημοσίευση: 21 Φεβ. 2014, 13:20
Συντάκτης:

Πήρε επιτέλους ημερομηνία διανομής η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι με τίτλο «The man from U.N.C.L.E.» και συγκρεκριμένα για τις 16 Ιανουαρίου του 2015.

Πρόκειται ουσιαστικά για τη διασκευασμένη από τον Ρίτσι εκδοχή της πολύχρονης ομότιτλης και εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς που παιζόταν στην Αμερικανική τηλεόραση μεταξύ 1964-1968. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Άρμι Χάμερ (The Lone Ranger, J.D. Edgar, The Social Network) και Χένρι Κάβιλ (Man of Steel), ενώ στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Χιου Γκραντ, Τζάρεντ Χάρις και Αλίσια Βικάντερ.

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες των μυστικών πρακτόρων Napoleon Solo (Κάβιλ) και Illya Kuryakin (Χάμερ), οι οποίοι εργάζονται για την KGB και το μυστηριώδες United Network Command for Law and Enforcement (U.N.C.L.E.) αντίστοιχα , και , αν κρίνουμε από το γνώριμο χιούμορ του Ρίτσι και το ιδιαίτερο στύλ του, μάλλον θα πέσει πολύ γέλιο. Προσθέστε σε αυτό και τη.. σιξτίλα (το στόρυ διαδραματίζεται στα 60s) και πυρηνικά όπλα και τον άσο των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ρόλο.. έκπληξη, δεν μπορεί, θα το κάνει το θαύμα του πάλι ο Γκάι!

Θα παίξει και η ομώνυμη κομμάτα του Jerry Goldsmith στο soundtrack?

Eιρήνη Κατσαρά

Update 12/2/15: Έτοιμο το πρώτο επίσημο τρέιλερ (και μάλιστα υποτιτλισμένο) και μαζί και η επίσημη σύνοψη: 

Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, το «The Man from U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

Στυλάτο, με τρομερά κοστούμια, soundtrack που από τώρα το θέλουμε πως και πως, ίσως ο Κάβιλ είναι λίγο περισσότερο "τετράγωνος" από ότι χρειάζεται για τον ρόλο, αλλά με τον Λάιονελ Ουίγκραμ (των δύο "Sherlock Holmes", επίσης του Γκάι Ρίτσι) στο σενάριο, δεν έχουμε να φοβηθούμε και πολλά... Κυκλώνουμε την 10η Σεπτεμβρίου από τώρα.

Update 11/6/15: Πρώτο επίσημο πόστερ για το φιλμ του Γκάι Ρίτσι που μας ήρθε πιο... κοντά: νέα ημερομηνία διανομής στις ελληνικές αίθουσες η 20η Αυγούστου.

Update 12/7/15: Το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα για το Φετιβάλ του Comic-Con είναι αναμφίβολα χορταστικό: ξεπερνάει τα 5 λεπτά σε διάρκεια. Το γνώριμο μοντάζ του Γκάι Ρίτσι είναι εδώ, οι στυλάτοι πρωταγωνιστές του (αν και αμφιβάλουμε για την χημεία του Κάβιλ με τον Χάμερ), το ειρωνικό του χιούμορ. Χωρίς δυστυχώς την παραμικρή νότα από Bossa Nova (ας ελπίσουμε το σάουντρακ της ταινίας να διαθέτει άφθονη, όπως αρμόζει δηλαδή) και μάλλον με κρυφό όπλο τον Χιού Γκραντ, το υλικό που παρουσιάστηκε σήμερα πείθει σε γενικές γραμμές και υπόσχεται μια χορταστική περιπέτεια ύφους. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos