"Listen to me Marlon": Ας μιλήσουμε για τον Μάρλον Μπράντο...

Δημοσίευση: 3 Απριλίου 2015, 21:45
Συντάκτης:

Με αποκλειστική πρόσβαση σε ανέκδοτο υλικό, συμπεριλαμβανομένων και προσωπικών ηχογραφήσεων του Μπράντο (πάνω από 200 ώρες υλικού), ο Στίβεν Ράιλι σκηνοθετεί το ντοκιμαντέρ που ο Μάρλον Μπράντο (από την γέννηση του οποίου σήμερα κλείνουν 91 χρόνια) ήθελε να γυρίσει αντί αυτοβιογραφίας του, αλλά δεν πρόλαβε πριν τον θάνατό του (το 2004).

Το «Listen to me Marlon» ακολουθεί την μυθική καριέρα του, αλλά και την εκκεντρική ζωή μακριά από το θέατρο και το σινεμά, εξερευνώντας τις πολλές πτυχές ενός περίπλοκου ανθρώπου μέσα από τις προσωπικές του σκέψεις.

Στο πρώτο κλιπ που κυκλοφόρησε από την ταινία, ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μιλά για τον χρόνο που πέρασε στην Αϊτή, προορισμός που κατέληξε το καταφύγιο του Μπράντο μακριά από το Χόλιγουντ, το οποίο απεχθανόταν όλο και περισσότερο με τα χρόνια. 

«Αν ένοιωσα κάπου το συναίσθημα της ειρήνης, θα ήταν εκεί» είχε πει γαι το νησί που αγόρασε εκεί μετά τα γυρίσματα του «Mutiny on the Bounty» το 1962.

Update 14/6/15: Το επίσημο τρέιλερ είναι διεισδυτικό στα παρασκήνια πίσω από την λαμπερή ζωή του Μάρλον Μπράντο, σχεδόν μαγευτικά υπνωτιστικό, προδιαθέτει και για μια καλλιτεχνική οπτική, εκτός από την παροχή πληροφοριών για τον "άγνωστο" Μπράντο...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos