Κίφερ Σάδερλαντ: "Δεν βλέπω άλλο "24"..."

Δημοσίευση: 23 Δεκ. 2014, 19:35

Ο Κίφερ Σάδερλαντ ήταν δυστυχώς ξεκάθαρος, σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Telegraph, αναφορικά με το μέλλον του τηλεοπτικού "24", μετά τους επαίνους των κριτικών για το 9ο κύκλο "Die another day", αλλά και τα όχι και τις αναμενόμενα καλές τηλεθέασεις.

"Είχαμε κάποιους ανοικτούς... λογαριασμούς να κλείσουμε σχετικά με την 8η σεζόν, ενώ ήταν μεγάλος και ο πειρασμός να γυρίσουμε στο Λονδίνο. Ολοκληρώθηκε λοιπόν η 8η σεζόν, αλλά δεν το βλέπω να υπάρξει συνέχεια", δήλωσε ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Jack Bauer, τον μοναδικό χαρακτήρα της σειράς που εμφανίστηκε οn screen σε ΚΑΘΕ επεισόδιο (γιατί μπορεί).

"Βέβαια, το ίδιο είχα δηλώσει καισ το τέλος του 8ου κύκλου και δεν μου αρέσει να αυτοαναιρούμαι, αλλά αν υπήρχε τέτοια περίπτωση, θα έπρεπε ήδη να έχουν δρομολογηθεί τα νέα επεισόδια, κάτι που δεν συμβαίνει", τόνισε ο 49χρονος που οφείλει το μέγιστο boost στην καριέρα του στην εν λόγω καθηλωτική τηλεοπτική περιπέτεια. Τουλάχιστον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γυριστεί κινηματογραφικό φιλμ...

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos