Καταθέστε τις μικρού μήκους σας για το Clermont Ferrand

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2018, 17:15

Το Ευρωπαϊκό φόρουμ συμπαραγωγής ταινιών μικρού μήκους «Euro Connection», το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Αγοράς του Γαλλικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Clermont Ferrand  (5 έως 6 Φεβρουαρίου 2019), έχει δημοσιοποιήσει και φέτος την σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.

<a href="/nea/megalo-vraveio-sto-raindance-gia-den-thelo-na-gino-dysarestos/63523">Μεγάλο βραβείο στο Raindance για το "Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΜεγάλο βραβείο στο Raindance για το "Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος"

Κάθε χρόνο παρουσιάζονται μετά από επιλογή 13 σχέδια ταινιών μικρού μήκους από όλη την Ευρώπη. Η δράση περιλαμβάνει "pitching training workshop", "pitching sessions", συναντήσεις με επαγγελματίες και δικτύωση.

Βασική προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησής σας είναι να πληρούνται τα κριτήρια επιλεξιμότητας που περιγράφονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, όπως το να έχουν εξασφαλίσει τα υποβαλλόμενα σχέδια ταινιών μικρού μήκους μερική χρηματοδότηση από τη χώρα προέλευσής τους. Δεν απαιτείται συγκεκριμένο ποσό χρηματοδότησης, ωστόσο, η μερική αυτή χρηματοδότηση θα πρέπει να προέρχεται από κάποιο οργανισμό (και να αφορά σε επιχορήγηση σεναρίου, ενίσχυση της παραγωγής, κρατική ή τοπική κυβερνητική ενίσχυση, επένδυση τηλεοπτικού σταθμού, χρηματικό βραβείο από οργανισμό ή διαγωνισμό κ.λπ.). Συμμετοχές σε είδος ή επένδυση της εταιρείας παραγωγής δεν μπορούν να θεωρηθούν έγκυρες.

Περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικά τα κριτήρια επιλεξιμότητας και η διαδικασία επιλογής, καθώς και η σχετική αίτηση βρίσκονται εδώ.

Υποβολή αιτήσεων για το πρώτο στάδιο προεπιλογής γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2018 στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) στο e-mail: stavroula.geronimaki@gfc.gr με κοινοποίηση στο info@gfc.gr. Η συμπληρωμένη σχετική αίτηση είναι αναγκαίο να συνοδεύεται από το σενάριο της ταινίας στην ελληνική γλώσσα (ταινία μικρού μήκους: κινουμένων σχεδίων, δημιουργικό ντοκιμαντέρ, ταινία μυθοπλασίας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos