Kάννες 2012-Ημέρα 9η: Το κιλοτάκι της Νικόλ

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2012, 21:13

Την παράσταση στην 9η ημέρα του Φεστιβάλ των Καννών έκλεψαν οι συντελεστές από το «Paperboy» του Λι Ντάνιελς (βλέπε «Precious»), το οποίο συγκέντρωσε μεν εντελώς αντιφατικές κριτικές, αλλά σε ένα όλοι συμφώνησαν: το buzz που δημιουργήθηκε στην –αλά Basic Instinct- σκηνή της Νικόλ Κίντμαν και το χρώμα της κιλότας της, με την αέρινη Αυστραλέζα να δηλώνει ότι δεν είχε πρόβλημα να γυρίσει τις επίμαχες σκηνές (υπάρχουν και άλλες) και τον -εκ των συμπρωταγωνιστών της- Ζακ Έφρον να δηλώνει ευτυχισμένος που έπαιξε στην ταινία, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της σαν έφηβος... Εντάξει, μας ψήσατε, θα την δούμε. Και της αφιέρωνουμε όλες τις φωτό του post. Χαλάλι της.

Σε χρόνο... dt βρήκε διανομή η νέα ταινία (και η πρώτη μη γαλλόφωνη) του Ντενί Βιλνέβ (του αριστουργηματικού «Incendies»), «Αn Enemy», ένα σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Τζέικ Γκίλενχαλ, Μέλανι Λορέν, Ισαμπέλα Ροσελίνι.

Θα το δούμε και στην Ελλάδα, κάτι που ισχύει και για την εκδοχή του Κριστόφ Γκανς («Η αδελφότητα των λύκων», «Silent Hill») στην κλασσική νουβέλα «Η πεντάμορφη και το τέρας», με τους Βενσάν Κασέλ, Λέα Σεϊντού, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Το ξέρατε ότι το «Thor 2» θα το σκηνοθετήσει ο Άλαν Τέιλορ του «Game of Thrones»; Φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο παραμένει ο Κρις Χέμσγουορθ, η Νάταλι Πόρτμαν θα παίξει επίσης, αλλά Τομ Χάιντλστοουν βρήκε ισχυρό ανταγωνιστή: τον Μαντς Μίκελσεν!

Joker

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos