Κάννες 16: Σον Πεν και Σαρίζ Θερόν πρώτη φορά μαζί μετά τον χωρισμό

Δημοσίευση: 21 Μαΐου 2016, 20:12
Συντάκτης:

Η νέα ταινία του Σον Πεν, «The Last Face»,  που προβλήθηκε στις Κάννες προκάλεσε αρνητικά σχόλια από την πλειοψηφία των κριτικών, σχεδόν χλευαστικά, ενώ κάποιοι χαριτολογώντας υποστήριξαν ότι «δεν αποκλείεται αυτός να ήταν ο λόγος που χώρισε με την Σαρλίζ Θερόν!».

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε στην Κρουαζέτ για πρώτη φορά σε κοινή φωτογράφηση μετά τον χωρισμό του, προφανώς αναγκαστικά διότι η Θερόν πρωταγωνιστεί μαζί με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και την Αντέλ Εξαρχόπουλος που επίσης έδωσαν το παρόν.

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι ούτε τώρα συναντήθηκαν στην πραγματικότητα. Οι δυο τους κρατούσαν διαρκώς μια απόσταση ασφαλείας, ενώ και στη συνέντευξη τύπου κάθονταν αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλον.

Πάντως η Θερόν μιλώντας τον Απρίλιο για τον χωρισμό της με τον Σον Πεν είχε διαψεύσει  ότι χώρισαν άσχημα και πως είχαν κόψει κάθε επικοινωνία και επαφή.

«Δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούνται οι καταστάσεις. Όταν φεύγεις από μια σχέση δεν είναι απαραίτητο να κρύβεται πίσω από αυτό κάποιο τρελό δράμα ή ιστορία. Τι πάει να πει τον εξαφάνισα ή ότι έγινα φάντασμα; Είχαμε μια σχέση που απλά τελείωσε. Μαζί αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό είναι όλο», δήλωσε είχε δηλώσει Θερόν.

Πάντως στο τυπικό φιλί που έδωσαν, ο Σον Πεν ούτε ένα τυπικό χαμογελάκι δεν έσκασε, Έτσι, για το γαμώτο.

Ο Πεν σχολίασε τις αρνητικές κριτικές για το φιλμ: «Εγώ τελείωσα τη δουλειά μου στην ταινία, δεν είναι ότι με τα σχόλια κάτι θ' αλλάξει. Το να έχεις άποψη για μια ταινία και να τη συζητάς με ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι απόλαυση. Υποστηρίζω την ταινία όπως είναι κι ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του».

Kαι περπάτησε το κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ με την κουκλάρα κόρη του...

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Μαΐου 2016, 20:12
Ενημέρωση: 21 Μαΐου 2016, 20:12
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos