Κάννες 16: Ο Ίγκι Ποπ και η σαγιονάρα... Gucci!

Δημοσίευση: 21 Μαΐου 2016, 21:26
Συντάκτης:

To κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών έχει έναν απαράβατο κώδικα ντυσίματος, ακόμη και για τους άντρες: καλοραμμένα κοστούμια και σμόκιν το βράδι, κομψή εμφάνιση σκαφάτου στο πρωινο photo call.

Αλλά αν είσαι πανκ ροκ θρύλος και λέγεσαι Iggy Pop, δεν ακολουθείς τους κανόνες. Έτσι, ο Iggy έσκασε με κολλητό μαύρο τζιν, λευκό T-shirt, ένα δερμάτινο και old fashioned σαγιονάρες κολυμβητηρίου...

Βέβαια η υπογραφή στη σόλα ήταν Gucci και η τιμή τους είναι τριψήφια, αλλά ο Pop που ήταν εκεί με τον Jim Jarmusch για να προωθήσουν το ντοκιμαντέρ Gimme Danger που αφορά στην καριέρα του με τους Stooges, έκλεψε την παράσταση.

«Να μου φωνάζετε τις ερωτήσεις, πλέον δεν ακούω καλά!», ήταν το σχόλιο του Ίγκι προς τους δημοσιογράφους: «Αφού κατάφερα να επιβιώσω από εκείνες τις εποχές, πάλι καλά να λέτε. Αλλά το θέμα ήταν ότι αντλούσαμε όλη αυτή την ενέργεια από το κοινό. Διαφορετικά δεν θα συνέβαινε τίποτα απ’όλα αυτά... Το ροκ’ν’ρολ που παίζαμε τότε, είναι απαραίτητο και σήμερα. Αυτό και η αγάπη!».

Αυτό που σίγουρα θα προσέξατε στη φωτογραφία είναι πως οι σαγιονάρες είναι διαφορετικές και η μία έχει πιο ψηλή σόλα που θυμίζει πλατφόρμα. Και αυτό δεν είναι κάποια στιλιστική εκκεντρικότητα του Iggy, αλλά εξυπηρετεί μια ανατομική ιδιαιτερότητα, καθώς εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε σε πολύ μικρή ηλικία, το ένα του πόδι είναι κατά μιάμιση ίντσα κοντύτερο, οπότε με αυτόν τον τρόπο ανακουφίζεται...

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Μαΐου 2016, 21:26
Ενημέρωση: 21 Μαΐου 2016, 21:26
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos