Κανιβαλικό «western enough» για τον Κερτ Ράσελ

Δημοσίευση: 1 Νοε. 2012, 19:51

Μπορεί να την έκανε από το πολυαναμενόμενο "Django Unchained" του Ταραντίνο με ελαφρά λόγω του ότι υποτίθεται το θεώρησε πολύ "λίγο" για western, αλλά ο σκληρός Κερτ Ράσελ, επιστρέφει σε άλλο γουέστερν και μάλιστα στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του S.Craig Zahler, με τίτλο «Bone Tomahawk» σε horror εκδοχή.

Στην ταινία -που προβλέπεται τουλάχιστον χάρντκορ- φέρονται να συμπρωταγωνιστούν με τον Ράσελ οι Πίτερ Σάρσγκαρντ, Ρίτσαρντ Τζένκινς και Τζένιφερ Κάρπεντερ, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη στο Νιού Μέξικο. Μέχρι τότε θα μου πείτε.... τέλος πάντων ας μην είμαστε προκατειλημμένοι. Ο Ράσελ υποδύεται έναν σερίφη που αναθέτει σε έναν cowboy (Σάρσγκαρντ) και σε ένα γέρο (Τζένκινς) να σωσουν μια ομάδα αιχμαλώτων (συμπεριλαμβανομένης της Κάρπεντερ) από τους κανίβαλους. (Κάτι μεταξύ «Django Unchained» και «The Green Inferno» των φίλων Ταραντίνο - Ρόθ μου μυρίζεται ή... μου φαίνεται;)

Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο Ράσελ να εκτιμήσει την ταινία ως «western enough» και να μη τα βροντήξει και φύγει όπως έκανε με την ταινία του Ταραντίνο....

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos